Cum descarcam muzica in format mp3 de pe youtube

Voteaza postul ;)

Foarte multa lume in ziua de azi, cauta muzica la greu pe internet, sa recunoastem, poate si unii dintre noi suntem la fel descarcam de pe ‘net’ filme piratate fara a sustine industria cinematografica platind un amarat de film, la fel e si cu muzica in loc sa platim un album, pentru a motiva artistul sa continue, descarcam fratilor de pe internet. Insa asta e lumea noastra si pana la urma are si internetul motivele lui de dezvoltare. Asta a fost asa ca o mica mare paranteza ! sa trecem la ale noastre.

Sunt o gramada de site-uri de pe care poti descarca muzica in format mp3 de pe youtube, fara a mai astepta convertirea lor din flv, mp4, avi sau alte formaturi in mp3. Pur si simplu copiezi link-ul de pe youtube, mergi pe youtube-mp3 si inserezi acolo link-ul tau, chiar daca pe butonul pe care va trebui sa apesi scrie convert video nu trebuie sa-ti faci mari griji pentru ca printr-o foarte mare rapiditate iti vei putea descarca muzica dorita.

Sper ca te-am ajutat cu acest articol. In tutorialul de mai jos va este prezentat practic tot ce v-am povestit eu aici de la inceputul paragrafului doi, pentru ca in paragrafu unu cum am spus, a fost doar asa o mica, mare paranteza. Daca aveti intrebari, aveti sectiunea de comentarii, fiti siguri ca ve-ti primi raspuns la intrebarile dumneavoastra.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.


Pasionat de IT&C imi place sa citesc si sa fiu la curent cu tot ce se intampla in lumea IT&C dupa care experientele sau noile informatii pe care le adun sa le transform in tutoriale video ca sa ne bucuram impreuna de lumea IT&C.

Share This Post

Related Articles

3 Responses to “Cum descarcam muzica in format mp3 de pe youtube”

 1. roo spune:

  bv buna treaba faceti
  ma gandeam ca poate faceti un tutorial mai explicit despre prog ,,ALMEZA,,(ce si cum….mai explicit)cred ca ar fi interesant pt multi!
  s au cum se fac programele portabile alta varianta nu aia cu ,,CAMEYO,,bafta!

 2. Cristina spune:

  Mie imi zice asa: “Google Inc. doesn’t want you to convert this video.
  Please sign a petition to change their mind:
  Support third party recording tools for YouTube”
  stii cumva ce-i cu asta?
  multzam fain

Leave a Reply

© 2014 Tutoriale Video. All rights reserved.