Cum dezinstalam programele care nu se pot dezinstala

Voteaza postul ;)

Un uninstaller este un program software opus unui installer. În timpul dezinstalării, uninstaller-ul şterge toate componentele unui program care au fost instalate. Majoritatea firmelor de software adaugă la fiecare program al lor un uninstaller care poate dezinstala doar programul respectiv. Aceste mici uninstallere sunt folosite de applet-ul Add/Remove Programs din Control Panel din Windows pentru dezinstalarea aplicaţiilor.


Un utilitar uninstaller este un program care dezinstalează alte programe. Un astfel de uninstaller nu ar trebui să fie specific unui anumit program – ar trebui să poată dezinstala orice program, ceea ce este dificil în practică, având în vedere varietatea de programe care există.
Multe programe de tip uninstaller conţin şi alte componente, care nu sunt legate strict de dezinstalare, şi care fac lucruri cum ar fi : curăţare de registry Windows, ştergerea istoriei aplicaţiilor, etc.


Despre un astfel de utilitar noi dorim sa va prezentam modul de functionare. Este simplu, util si rapid. Fara un astfel de utilitar, este nevoie de interventia unui specialist pentru finaliza problema propusa spre rezolvare.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.


Pasionat de IT&C imi place sa citesc si sa fiu la curent cu tot ce se intampla in lumea IT&C dupa care experientele sau noile informatii pe care le adun sa le transform in tutoriale video ca sa ne bucuram impreuna de lumea IT&C.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2014 Tutoriale Video. All rights reserved.