Cum diagnosticam HDD-urile de bad-urile fizice sau logice

Voteaza postul ;)

Salut! In tutorialul de azi o sa vedem cum diagnosticam un HDD de bad-urile logice sau bad-urile fizice. Daca am observat ca HDD-ul nostru scoate niste sunete mai ciudate asta inseamna ca poate sa aiba niste probleme. Acum, cum am spus si mai sus, aceste probleme pot fii de doua feluri: bad-uri fizice(care nu pot fi reparate cu soft-uri) si bad-uri logice(in majotitatea cazurilor pot fi reparete cu softur.) . Despre cum putem repara HDD-ul de bad-uri logice o sa vorbim in tutorialul de maine.

In tutorialul de azi, am vorbit destul de putin despre HD Tune. Daca versiunea gratuita are destul de putin functii, cea comerciala este trial pentru 15 zile. Recomand cu caldura sa folositi cea trial. Eu am scanat cu cea free si nu a gasit nici un bad, iar cea trial a gasit 5 logice, pe ca le-am reparat utilizand softul despre care o sa vorbim in tutorialul de maine.

Din pacate programul trial poate fi folosit numai o singura data pe OS. Daca vreti sa il folositi de mai multe ori, nu prea aveti cum sa faceti acest lucru, fara a reinstala OS-ul.(sau nu, daca stiti sa utilizat corect toate functiile Windows-ului).

Atentie: HDD-urile de pe laptop-uri sunt mai sensibile decat cele de Desktop, acesta fiind mai greu de recuperat.

 

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2014 Tutoriale Video. All rights reserved.