Cum mutam desktopul intr-o alta partitie si de ce este bine sa facem acest lucru

Voteaza postul ;)

Salut, in acest tutorial o sa invatam cum mutam desktopul intr-o alta partitie. De ce am vrea sa facem acest lucru? R: 1. Pentru ca sistemul noustu de operare sa fie mai rapid. 2. Pentru ca datele noastre sa fie mai in siguranta. 3. Pentru a nu incarca partitia pe care este instalat Windows-ul.

Aceasta metoda pe care o arat astazi functioneaza pe Windows Vista, Windows 7 si Windows 8. Este o metoda foarte usoara si ar trebui sa fie folosita de aproape toata lumea pentru ca, oricand poate sa crape Windows-ul si sa avem un backup.

Trebuie sa accesam Computer, partitia in care este instalat Windows-ul si userul nostru. Acum, aici o sa gasiti un folder numit Desktop. Trebuie sa dam click dreapta pe el si sa mergem la location. Aici apasam pe butonul pe care scrie move. O sa se deschide o fereastra in care trebuie sa ii dam calea unde vrem sa mutam desktopul. Daca aveti mai multe fisiere pe el o sa dureze putin mai mult copierea lui.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Share This Post

Related Articles

8 Responses to “Cum mutam desktopul intr-o alta partitie si de ce este bine sa facem acest lucru”

 1. nicu spune:

  sal hai ca am facut o mare nebunie am mutat desktopul din c in d,si cand am savat o poza pe desktop nu mi sa salvat pe ecran si am mutat inapoi desktopul din d in c si acum nu mi se mai deschide my computer si nici windows explorer mai este ceva de facut imi da si eroarea asta http://i48.tinypic.com/107tna0.jpg ajuta-ma daca poti! ms ceao

 2. Vlad spune:

  Daca ai system restore activat poti sa incerci sa restaurezi la un punct mai vechi de restaurare… Revin-o te rog cu un comentariu sa ne spui daca s-a rezolvat :)

 3. nicu spune:

  din pacate am reinstalat windowsul!ms oricum ceao

 4. adrian spune:

  da da am vazut :) ok .. ce sa zic next time o sa fie mai bine

 5. nicu spune:

  dada ms pentru ajutor oricum ceao!

Leave a Reply

© 2014 Tutoriale Video. All rights reserved.