Microsoft Office Access

Voteaza postul ;)

Salut prieteni in tutorialele de astazi voi vorbi despre MICROSOFT OFFICE 2007 , in acest tutorial am sa prezint doar Microsoft access


In tutorialul de astazi vom vorbi despre modul de realizare si formare al forumularelor din acest program.


Office Access 2007 este destinat persoanelor care doresc să urmărească și să raporteze informații cu mai multe vizualizări, pentru a evidenția semnificația informațiilor. Utilizatorii vor beneficia de îmbunătățirile privind crearea și editarea tabelelor, formularelor și rapoartelor. Publicul specific, cum ar fi managerii de proiect part-time care încearcă să-și urmărească proiectele în foi de lucru și care trebuie să raporteze progresul în mai multe vizualizări, vor beneficia de capacitatea simplă de copiere și lipire a tabelelor din Microsoft Office Excel 2007 și de noile capacități de proiectare a rapoartelor. Utilizatorii Access din prezent vor beneficia de noile capacități de colaborare, pentru colectarea de date și pentru partajarea lor între colegii de echipă.

Începeți să lucrați imediat, utilizând caracteristicile orientate către rezultate ale Office Acces 2007
Dupa cum am obisnuit pana acuma nu voi da foarte multe detalii am sa va las sa vizionati tutorialul dupa care astept comenturile dv.

Echipa TutorialeVideo.info va doreste vizionare placuta si va sugereaza sa va inscrieti la “feed burner” pentru a primi cele mai noi tutoriale video.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.


Pasionat de IT&C imi place sa citesc si sa fiu la curent cu tot ce se intampla in lumea IT&C dupa care experientele sau noile informatii pe care le adun sa le transform in tutoriale video ca sa ne bucuram impreuna de lumea IT&C.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Microsoft Office Access”

  1. Doru spune:

    Super, chiar mi-a folosit! :D

Leave a Reply

© 2014 Tutoriale Video. All rights reserved.