Ai telefon mobil atunci punel la treaba si castiga bani cu el

0

Salut prieteni si bun gasit la un nou tutorial video, acesta este un prim tutorial din seria castiga banii online, de curand a fost lansat un website care se ocupa cum campanii de sms-uri pe care le primim pe telefonul nostru.

La inregistrare primim 2 euro credit dupa care pentru fiecare membru/prieten adus invitat in retea primiti 10 euro centi,in momentul in care primiti sms-uri pe telefon o sa primiti 0.03 euro centi/sms dupa care primiti 0.01 euro centi pentru fiecare prieten invitat de un prieten de al vostru.

Suna destul de ciudat insa este o afacere de tip MLM care promite destul de multe acest program urmand sa se lanseze pe piata in data de 01.07.2013 pana atunci se fac inregistrari.

Un text care este pe websitul lor, linkul de inregistrare il gasiti mai jos

Alatura-te celei mai cool comunitati si primesti promotii targetate si personalizate, discounturi, oferte last minute, invitatii pentru evenimente direct pe telefonul tau mobil!

In plus, castigi bani. Pentru fiecare SMS pe care il primesti de la vivaSMS esti platit. Vrei mai mult ? Recomanzi vivaSMS prietenilor tai si esti platit pentru fiecare SMS primit de ei si membrii recomandati de ei.

In acelasi timp si companiile sunt incantate sa trimita oferte care ti se potrivesc perfect si sunt pe gustul tau.

Inregistreaza-te aici

Leave A Reply

Your email address will not be published.