BenQ lansează BL2420PT, monitorul profesional pentru proiectare, grafică și design cu rezoluție QHD

BenQ, lider global în furnizarea de soluții de imagine și producătorul numărul unu pe piața locală de videoproiectoare, lansează în România modelul BL2420PT cu rezoluție QHD (2560 x 1440p) dedicat specialiștilor în proiectare, grafică şi design.

Cu un display IPS de 23.8 inci wide și rezoluție QHD, BL2420PT are o densitate a pixelilor ce atinge 123.41 PPI (pixels per inch), comparabilă cu cea a unui eran 4K de 36 de inci, pentru a îmbunătăți astfel eficiența și performanța celor care îl utilizează.

Monitorul oferă o serie de setări special create pentru adaptarea la diverse moduri de lucru. Modul CAD/CAM, cu certificare profesională SolidWorks, oferă cele mai fine detalii pentru a vedea perfect Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Acesta schimbă setările de culoare și contrast astfel încât să afișeze chiar și cele mai complicate modele grafice. În același timp, Modul Animație permite iluminarea zonelor întunecate pe 10 niveluri de intensitate pentru a vedea chiar și cele mai mici detalii ale imaginii, fără însă a supraexpune zonele luminate.

Cu ajutorul suitei software BenQ Display Pilot, utilizatorii se pot bucura de mai multe opțiuni de afișare, precum Picture-in-Picture (PIP) sau Picture-by-Picture (PBP), dar și de funcția Desktop Partition, care ajută la creșterea productivității.

BenQ BL2420PT integrează tehnologiile proprietare Flicker-free și Low Blue Light ce asigură un confort sporit în timpul sesiunilor de lucru, fără a mai fi nevoie de ochelari cu lentile galbene pentru protecția ochilor.

Modelul acoperă integral gama sRGB cu tehnologie Ultra-Vivid IPS, iar panoul cu 8 biți redă tranziții mai line și stabile. Cu 16.7 milioane de culori reale, monitorul dispune de gama de culori Rec.709, cel mai înalt standard al definiției de culori.

Mai mult, suita de sofware Display Pilot permite personalizarea modurilor de culoare în cele mai utilizate programe prin funcția Application Tuning, ce va aplica automat presetările de culoare care se potrivesc aplicației utilizate.

Monitorul BL2420PT este dotat cu o serie de intrări multiple pentru conexiuni versatile: D-sub, DVI-DL, DP1.2, HDMI 1.4, dar şi un hub USB cu 2 porturi pentru down-stream, 1 pentru up-stream și intrări pentru căști și line in. Pentru o experiență de lucru cât mai relaxantă, monitorul are picior reglabil pe patru direcții (rotire, înclinare, pivotare şi reglaj pe înălţime).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *