Stiri

Calitate profesională într-un corp compact: Cyber-shot RX100 III

By 16 May 2014September 14th, 2016No Comments

Gama Cyber-shot™ RX100, apreciată de fotografii care doresc portabilitate ridicată și calitate profesională, este completată cu noul model Cyber-shot™ RX100 III.

Cu un corp compact, ușor și elegant, realizat din aluminiu, Cyber-shot™ RX100 III oferă utilizatorilor beneficiile consacrate ale seriei, alături de o suită de îmbunătățiri majore. Obiectivul și procesorul de imagine rapid, vizorul electronic OLED Tru-Finder™ cu filtru ZEISS® T* și funcțiile avansate de filmare oferă pasionaților imagini clare, bogate în detalii, iar ecranul LCD rabatabil la 180 de grade este ușor de folosit pentru autoportrete.

 Obiectivul grandangular ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-70mm F1.8-2.8 poate surprinde o serie impresionantă de scenarii fotografice, de la peisaje, până la portrete.

 Cu diafragma F2.8 la distanţa focală cea mai mare poți obține imagini cu efect bokeh. Performanțele în captarea luminii permit, de asemenea, utilizarea unui timp de expunere foarte scurt, ce ajută la surprinderea clară a oricărui subiect aflat în mişcare. Filtrul Neutral Density 3-stop (1/8) integrat oferă flexibilitate suplimentară în condiţii de lumină intensă sau în cazul imaginilor în care este surprinsă curgerea apei.

 Noul Cyber-shot™ RX100 III dispune de un vizor electronic OLED Tru-Finder™ retractabil ce oferă fotografilor posibilitatea de a vizualiza detaliat scena fotografică. Suprafața optică a vizorului beneficiază de filtrul unic ZEISS® T* care reduce reflexiile și oferă claritate absolută, de la un colț la altul al ecranului. Senzorul aflat pe vizor detectează momentul în care utilizatorul nu mai privește prin acesta și comută automat la ecranul LCD.

 De la fotografii bogate în detalii, până la videoclipuri Full HD vibrante – toate imaginile sunt foarte clare, datorită senzorului tip 1.0 Exmor R CMOS cu iluminare din spate și rezoluție efectivă de 20,1 megapixeli.

 Sensibilitatea excelentă a senzorului în condiții de lumină scăzută, precum și zgomotul de imagine redus, împreună cu procesorul BIONZ X de ultimă generație oferă pasionaților de fotografie cele mai bune rezultate. De trei ori mai rapid față de modelul anterior, procesorul asigură imagini clare, detaliate și culori naturale. Tehnologia de reducere a difracției îmbunătățește calitatea imaginii și scade zgomotul de imagine pe zone specifice.

 Procesorul BIONZ X oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și explora latura creativă cu ajutorul unor funcții video noi. În premieră pentru gama Cyber-shot™, RX100 III este compatibil cu formatul XAVC S, bazat pe standardul profesional XAVC ce permite înregistrarea în format Full HD cu până la 50Mbps.

 Scenele de acțiune sunt surprinse în cele mai mici detalii, datorită performanțelor de înregistrare HD la 100 cps în modul XAVC S, care pot apoi fi redate la o viteză redusă folosind aplicația Sony PlayMemories Home.

 Pasionaților de film le va fi mai ușor să surprindă imagini fără tremur datorită modului Intelligent Active Mode. Tehnologia de analiză a cadrelor, împreună cu stabilizarea pe cinci axe sunt combinate pentru prima oară în seria RX100, asigurând clipuri video fără efecte de mișcare, chiar și pentru filmările care nu sunt realizate dintr-un punct fix.

 Fotografiile realizate cu Cyber-shot™ RX100 III pot fi admirate de întreaga familie pe televizoarele 4K. Mai mult, acestea pot fi transferate pentru vizionare prin HDMI sau Wi-Fi, în timp ce suportul pentru Triluminos Colour® garantează tonuri și texturi detaliate pe televizoarele BRAVIA compatibile.

 În pofida dimensiunii reduse, camera dispune de o serie de funcții specifice camerelor video profesionale de la Sony. Ieșirea HDMI permite transferul materialelor Full HD pe un dispozitiv extern de stocare, în timp ce modelul ”Zebra” de pe LCD și vizorul electronic ușurează identificarea celor mai luminoase zone din cadru. În plus, înregistrarea de tip dual video permite obținerea simultană a două fișiere, în format MP4 și AVCHD /XAVC S.

 Fanii “selfie-urilor” vor putea utiliza cu ușurință camera foto datorită ecranului LCD Xtra Fine tip 3.0, rabatabil la 180 de grade, ce oferă utilizatorilor libertate în compoziția cadrelor.

 Entuziaștii vor aprecia posibilitățile de control manual, ideale pentru a surprinde imaginea perfectă. Noului buton Custom, aflat pe rotița de control, i se pot atribui diverse funcții, astfel încât RX100 III să se potrivească fiecărui stil de fotografiere. Inelul de control, împreună cu butonul Function sunt, de asemenea, personalizabile.

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

Leave a Reply