Cum asa ?

De atatia ani vad lucrul acesta pe internet si in toate reclamele se repeta mereu si mereu un singur lucru: plata pentru click sau vizita reclamelor. Intr-adevar si eu am crezut doar acest aspect, insa de fapt problema este exact pe dos cu aceste siteuri ptc.

Ce se intampla de fapt?

Este foarte probabil ca multe persoane privind doar la „moneda din varful bocancului” sau doar la prima vedere, sa para ca aceste siteuri ptc s-ar „chinui” sa astepte clickurile noastre pentru niste reclame care sunt platite de advertiseri.

Nostim nu?

Si in regula daca tot nu sunt bune la nimic, atunci de ce se tot inmultesc… ba mai mult, am observat siteuri PTC  care au si peste 1 milion de membri ( voi reveni mai jos cu cateva exemple). Am gasit raspunsuri noi analizand mai multe surse de informare online, dialoguri cu anumite persoane cu experienta in domeniu ( amintesc aici o discutie cu inginerul electronist d-l Paul Hardingham din Londra, un excelent marketer online pe skype) si evident adaugand si experienta mea din ultimii ani am concluzionat urmatoarele aspecte, legat de faptul ca siteurile ptc nu sunt ptc:

1- siteurile ptc sunt in primul rand platforme publicitare

2- castigurile adevarate nu vin neaparat din vizitarea reclamelor ci din promovarea siteului ptc si a altor programe in care poti fi afiliat prin sectiunea de servicii publicitare.

3- multe siteuri ptc au mai multe optiuni de castig, care trebuie cautate exact in meniul din website si valorificate ca atare.

4- exista o sectiune numita advertising care de regula nu este folosita de multi utilizatori pentru ca acestia se rezuma doar la vizitarea reclamelor, insa adevaratii bani vin din serviciile publicitare.

5- toate reclamele din aceste programe ptc sunt platite de advertiseri, care vor sa capteze atentia prospectilor( persoane interesate) de produse si servicii din diverse afaceri/programe.O parte/fractiune din aceasta plata efectuata pentru reclamele postate in siteurile ptc ne revine noua utilizatorilor. Insa siteurile ptc ne pot plati comisioane frumusele daca recomandam persoane sau companii interesate care cumpara serviciile sau pachetele de reclama de pe aceste siteuri.

Acum am sa exemplific cele de mai sus enumerand cateva programe care au niste caracteristici speciale si sunt excelente pentru castiguri importante:

a.- Neobux este un program cu vechime de 6 ani si este deja arhicunoscut majoritatii utilizatorilor de pe internet( desi pentru noii si viitorii utilizatori poate fi necunoscut, deja a depasit 22 milioane de membri. Vizioneaza urmatorul tutorial pentru a vedea cum poti castiga bani in acest program:

Cum se castiga bani cu Neobux

Deasemenea in statisticile de analiza de marketing de piata, statistici SEO, Google Analitycs si Alexa Ranking pozitionarea acestui site ptc este printre primele ca influenta. Care este explicatia ? Deja numarul mare de membrii activi din acest site il recomanda si reprezinta o buna piata de promovare pentru alte programe unde poate deja esti membru si poate aduce beneficii fie prin cooptarea de noi membri sau vanzari de produse sau servicii.

b.- Un alt exemplu notabil il reprezinta programul Clixsense cu peste 3 milioane de utilizatori plateste regulat membrii sai activi de peste 4 ani. Ca si programul neobux are o buna pozitionare in statisticile de consum de reclama si analize de marketing. Trebuie sa mentionez ca acest program ofera castiguri din 8 metode ( vezi meniul si submeniul din site).

c.- Cu o crestere exploziva cateva mii de noi membrii pe saptamana siteul apartinand Companiei Germane Ojooo as spune deja ca face furori pe internet. Compania are practic o echipa de 4 firme toate sub aceeasi cupola Ojooo si care ofera servicii de webdesign, servicii publicitare, hosting, email- marketing si alte servicii de promovare.

Legat de aceste siteuri in articolele anterioare am oferit detalii despre cum poti castiga bani pe aceste siteuri. Ceea ce vreau sa adaug la finalul acestui articol si sa subliniez foarte important este faptul ca daca vrei  sa castigi bani mai multi de pe aceste siteuri, este bine sa ma contactezi pentru a primi strategia de lucru pas cu pas pentru munca in echipa – si asta gratuit pentru ca atunci cand tu vei castiga si eu voi avea castig – companiile ne platesc pentru ca suntem activi si proportional cu munca depusa.

Nu uita si urmatorul fapt ca, in conditiile in care piata de servicii si produse se globalizeaza si toti sunt in cautarea de piete de desfacere cu costuri minime si eficienta in conversii, aceste programe ca si altele sunt o mina de aur pentru companiile in extindere.

Te astept in echipa mea pentru rezultate mai bune, pentru castiguri online decente .

One thought on “Castiga bani pe siteuri PTC care nu sunt PTC”

  1. Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul „Info” la adresa de email: mouse_kik15@yahoo.com

    LIKE PE FB – CUM SA FACEM BANI PE NET !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *