Cateva specificatii si carcateristici cu care ar putea veni iPad Mini 5

0

Comunicatul de presa Apple a avut loc pe 7 septembrie si a dezvaluit iPhone 7 si Watch Apple 2, dar nu a existat nici o discutie despre mult asteptatul iPad Mini 5. Cu toate acestea, exista inca timp pentru ca Apple sa anunte lansarea iPad-ului.

Anul trecut, iPad Mini 4 a fost anuntat in septembrie, iar multi utilizatori de dispozitive Apple au asteptat cu nerabdare Mini iPad 5 luna aceasta.

iPad Mini 5 este de asteptat sa aiba un corp mai subtire decat generatia anterioara si cel mai recent software instalat. Exista unele zvonuri care spun ca viitorul dispozitivul va fi de fapt numit iPad Pro Mini.

Se presupune ca viitorul iPad, indiferent de numele sau, va avea o baterie mai mica si doua camere: o camera orientata spre spate 8MP si una frontala secundara de 1.2 MP.

Este, de asemenea speculat ca acesta va fi alimentat de la un procesor A9 de la Apple si ca va veni cu iOS 10 direct din cutie. In mod natural, cel mai nou chipset și sistem de operare va oferi grafica imbunatatita și performanta generala.

ipad-mini-4-uk_thumb

Un alt zvon interesant despre viitorul iPad este ca va veni in mai multe variante de stocare: 16 GB, 32 GB, 64 GB si 128 GB. La un moment dat, sa speculat ca dispozitivul va veni cu 256 GB de spatiu de stocare intern, care este foarte mare, dar este, de asemenea, ceva necesar, deoarece Apple nu ofera opțiuni pentru a extinde memoria unui dispozitiv, astfel incat s-ar putea sa fie un pic incomod pentru acei oameni carora le place sa descarce o multime de filme sau, in general, sa utilizeze o multime de aplicatii.

Alte zvonuri spun ca acesta va fi rezistent la apa, nu va avea o mufa pentru casti si ca va avea un buton 3D tactil. Acestea sunt in esenta aceleasi caracteristici anticipate pentru linia de iPhone 7.

Leave A Reply

Your email address will not be published.