Salut. Bine te-am regasit la un nou tutorial din suita de tutoriale Office, mai exact, astazi o sa va vorbesc despre programul Microsoft Excel, despre cautarea si inlocuirea continutului unei celule.

Acest program este cel mai utilizat la scara globala in crearea de foi tabelare, program cu care ne-am obisnuit sa lucram inca de la o varsta frageda fiindca in scoala generala sau in liceu ne sunt cerute foi tabelare la diferite materii in cadrul evenimentelor scolare locale sau judetene.

Nu cred ca este cineva care invata Excel dintr-un manual, ci il descopera jucandu-se cu acesta, fiind foarte usor de utilizat si nu necesita multe cunostinte in domeniu. Printre acestia se numara si cei care se mai incurca printre optiuni sau care „nu stiu cu ce se mananca”, in acest caz, venim noi cu acest tutorial si multe altele pe viitor legate de Microsoft Powerpoint. O sa va aratam tot ce trebuie sa stiti pentru a avea o baza informatica solida de care sa va puteti folosi in scopuri distructive.

Pentru cei care nu stiu, Excel ne ofera posibilitatea, cu ajutorul unei optiuni, sa cautam rapid in continutul tabelului nostru si sa inlocuim continutul celulelor. Acest lucru ne ajuta sa obtinem rezultate cat mai rapide in lucrul cu tabelele. Acest lucru este necesar in cazul in care avem prezentari de facut si, astfel, le creem o impresie buna celor care vizualizeaza munca noastra.

Cum putem face toate acestea? Urmareste tutorialul video si o sa ai toate informatiile necesare. Urmeaza pas cu pas instructiunile si sigur o sa-ti mearga. Necesita doar putina atentie. Pana atunci, te anunt ca am mai realizat un tutorial video in care am vorbit despre o frauda informatica Paypal care circula pe internet. Aveti mare grija ce fel de mail-uri deschideti fiindca nu toate sunt trimise de Paypal. Scopul acestui tip de mail este de a va trimite pe o pagina fantoma paypal pentru a va introduce datele personale, moment in care contul dvs. de paypal se va goli de bani. Pentru a vizualiza acest tutorial, te invit sa dai CLICK AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *