Salutare prieteni! In acest tutorial video o sa vorbim despre cartelele sim. Mai exact o sa vedem ce putem face daca am taiat prea mult o cartela sim si nu mai sta in tavita de la iphone sau alt telefon. Eu am taiat prea mult cartela sim, pentru ca am luat de pe net un sablon, care din pacate pentru mine nu a fost bun. In cazul asta trebuie sa ne taiem cat mai mult cartela sim si sa cumparam un adaptor de la nano sim la micro sim. Eu am cumparat un astfel de adaptor de la un service GSM si am primit adaptor si pentru sim normal si o cheita pentru a scoate tavita cu simul.

Acest adaptor permite refacerea sim-ului pentru a putea fi folosit cu dispozitive normale dupa ce in prealabil a fost taiat in vederea utilizarii cu Apple iPhone 5, Apple iPhone 5c, Apple iPhone 5s sau Apple iPad mini.

Daca insa nu ati taiat simul cum trebuie puteti sa blocati cartela sim in telefon, iar pentru a o scoate trebuie sa desfaceti capacul iphone-ului. Daca este in garantie si faceti acest lucru o sa pierdeti garantia pentru ca nu are voie nimeni sa umble in telefon.

Daca vreti sa taiati un sim normal puteti sa va duceti la un service gsm. Aceasta operatiune costa 5 lei, iar dupa parerea mea este mult prea mult pentru eforul pe care il depune persoana respectiva.

Daca aveti un abonament puteti incerca la un magazin sa il schimbati gratuit.

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

Leave a Reply