Yola ne permite să construim un site web de bază prin alegerea unui șablon și prin adăugarea de câteva forme simple. Odată ce am făcut o simplă schiță cu site-ul nostru ., putem edita site-ul  cu un fel de  editare tool.YOLA poate integra site-ul nostru. cu o listă impresionantă de servicii de la ei cum ar fi Google Maps și PayPal, Flickr pentru partajarea fotografiilor și Picnik pentru editare foto.

Link:” https://www.yola.com/

Concluzia:Daca vrem sa construim un site professiona pe un cost low acest serviciu este unul foarte bun.

2)JIMBO

Versiunea gratuită a lui JIMBO vă oferă un site web constructor de bună calitate. Pentru a obține ceva mai bun in cazul in care vrem sa ne construim un site mai serios  ar fi  mai bine de a face upgrade (care sunt un preț rezonabil), cum ar fi buletine informative personalizate, pagina-vedere statistici, magazine PayPal si pagina de angajati-doar protejat prin parolă.

Link:” http://www.jimdo.com/

3)Wix

Wix ne permite să construiască un site web  într-un scurt timp. Este ușor de utilizat interfata grafica cel mai bun un ușor de utilizat, puteți edita site-ul dvs. cu în câteva minute. Instrumentul de dezvoltare web este bazat pe Adobe Flash, ce funcționează pe majoritatea PC-urilor, dar nu este susținută de unele dispozitive mobile, inclusiv iPad Apple. Wix are o mulțime de template-uri elegante, care sunt ușor de personalizat si se pot potrivi in orice afacere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *