Bun gasit la un nou concurs pentru o folie de protectie, oferim acesta folie prin tragere la sorti in data de 31.03.2015 ora 10.00 Dimineata.

Regulile concursului sunt urmatoarele:

  1. Trebuie sa dati share la acest articol pe facebook, google plus sau alte retele de socializare
  2. Trebuie sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti „Vreau aceasta folie de protectie”, acest comentariu trebuie lasat pe websitul nostru www.tutorialevideo.info
  3. Ordinea in care se vor salva adresele de email va fi ordinea in care voi desemna castigatorul, in cazul in care esti persoana cu numarul 3 care comenteaza pe blogul nostru atunci numarul tau de concurs va fi 3.
  4. Pentru a incepe extragerea trebuie sa adunam cel putin 10 comentarii.

Folia de protectia am prezentat-o intr-un video tutorial anterior,  linkul il gasiti mai jos.

https://www.tutorialevideo.info/video/montarea-si-testarea-foliei-de-protectie-de-la-temperedglass

10 thoughts on “Consurs folie de protectie din sticla securizata pentru Iphone 5 sau Iphone 5S”

  1. Nu vreau aceasta folie; Vreau sa incercati ( si voi- si toti cei ce isi incearca scrisul pe vreun site) sa scrieti ( sau, poate sa „scriti” ) corect: Vezi punctul 1: „trebuie sa da-ti” se scrie corect: „…dati…”

  2. Aoleu! Imi scapase ( sau poate „i-mi scapa-se ” :-): „Folia de protectia am prezentato intr-un video tutorial anterior linkul il gasiti mai jos” se scrie corect asa: Folia de protectia am prezentat-o ( aici merge cratima- v-o spune baiatu`) intr-un video tutorial anterior, ( adica- VIIIRGULAAAA) link-ul ( si aici merge o cratima…) il gasiti mai jos”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *