Joomla! este un Content Management System (CMS), premiat in nenumarate ocazii, care te ajuta sa construiesti websiteuri si alte puternice aplicatii online. In plus, Joomla! este o solutie Open Source disponibila tuturor, gratuit.

Joomla! este folosita peste tot in lume, ca infrastructura, de la mici pagini personale pana la aplicatii web complexe. Iata cateva modalitati in care oamenii folosesc acest soft:

* Websiteuri pentru corporatii sau portaluri web
* Comert on-line
* Websiteuri pentru firme mici
* Websiteuri pentru organizatii non-profit
* Aplicatii guvernamentale
* Aplicatii intra si exranet pentru corporatii
* Websiteuri pentru scoli si biserici
* Websiteuri personale sau familiale
* Portaluri pentru comunitati on-line
* Websiteuri pentru reviste si ziare
* … posibilitatile sunt nenumarate!

Joomla! poate fi folosita pentru a administra cu usurinta orice componenta a websiteului, de la adaugarea de continut si imagini, la actualizarea unui catalog cu produse sau sondaje on-line.

Nu exista nici o smecherie. Joomla! este gratuita, fiind disponibila tuturor sub Licenta GPL. Nu ne laudam ca suntem perfecti, si nu putem promite ca vom acoperi cerintele tuturor. Dar pentru multe aplicatii web, softul nostru se potriveste de minune. Cu fiecare noua versiune, adaugam componente si functionalitati noi, iar cu ajutorul minunatei noastre comunitati gata mereu de a va ajuta, planuim sa dezvoltasm acest soft multi ani de-acum inainte.

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

Leave a Reply