Salutare! Bine ati venit la tutorialevideo.info. In acest tutorial vorbim despre Samsung Galaxy S4, mai exact vedem ce putem face daca l-am brickuit sau daca vrei din nou androidul stock cu care a venit.

Avem nevoie de ODIN si de ROMUL STOCK. Arhiva cu romul stock este romul de Romania de la Vodafone pentru deviceul Samsung Galaxy S4 gt-i9505. Daca vreti alt rom, pentru alta tara sau pentru alt device, il puteti descarca de pe sammobile, despre care exista pe site un tutorial, il puteti gasi folosind casuta de cautare.

Pentru a introduce deviceul in download mode: Inchidem telefonul si apasam simultan volum down + home + power. Dupa ce si-a facut odinul treaba, intram in recovery mode( telefonul inchis, apasam volum down + volum up + home + power) si dam un wipe data factory reset.

Daca se intampla ca deviceul sa nu mai porneasca sau sa intre in bootloop chiar daca odinul ne-a dat mesaj ca totul este in regula, trebuie sa ii dam wipe data factory reset.

In momentul cand conectam S4-ul la calculator prin cablul de date USB, ar trebui sa folosim un cablu de date original samsung, sau unul de calitate superioara si sa il conectam pe un port usb din spatele calculatorului.

Daca in timpul flashuirii odinul da eroarea not responding, nu va speriati, nu deconectati s4 de la calculator si lasati-l sa isi revina.

Acest tutorial este facut cu scop informativ, echipa tutorialevideo.info nu isi asuma nici o raspunde pentru eventuale probleme aparute la deviceul vorstu datorita nerespectarea pasilor descrisi sau din orice alt motiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *