Pobabil ca nu ati stiut acest lucru, dar aplicatia de mesagerie utilizata pe scara larga WhatsApp a modificat recent termenii si conditiile sale, iar acum va avea posibilitatea de a impartasi unele dintre informatiile dvs. private (cum ar fi numarul de telefon) cu Facebook.

WhatsApp si-a schimbat politica de cofidentialitate, astfel incat va fi in masura sa transmita informatii din contul dvs. de Facebook. Scopul acesteia este de a oferi anunturi mai bine directionate, care pot lucra pentru unii oameni, dar acesta nu functioneaza pentru toata lumea. Aceasta situatie nu este socanta deloc ca Facebook detine de fapt WhatsApp-ul si a fost proprietarul sau in ultimi ani.

Acum probabil te intrebi ce fel de tip de informatii de cont pot fi partajate intre WhatsApp si Facebook. In principal, acesta va fi numarul de telefon si ultima data cand ati folosit aplicatia.

Mesajele sau videoclipurile trimise pe WhatsApp nu vor fi vizibile pentru Facebook datorita caracteristicii de criptare oferita de WhtasApp.

In acelasi timp, oricare dintre informatiile dvs. care este impartasita de WhatsApp, nu va fi vizibila de catre utilizatorii Facebook. De exemplu, in cazul in care numarul dvs. de telefon este partajat cu Facebook-ul, atunci acesta nu va aparea vizibil in contul dvs.

Desigur, unii dintre voi doresc sa opreasca aceste doua aplicatii, pentru a nu mai putea partaja informatii despre tine, asa ca aici este modul in care renuntati la aceasta situatie:

Pasul 1. Deschideti aplicatia WhatsApp

Pasul 2. Mergeti la Setari>> Cont

Pasul 3. Apasati marcajul de selectare din partea dreapta a panoului ”Permiteti accesul meu de informatii cu orice cont”

Pasul 4. Apasati ”Nu distribuiti”, daca doriti sa-l dezactivati.

Cu toate acestea, daca va decideti sa va reintoarceti la aceasta optiune , nu va exista nici o cale de intoarecere, deoarece optiunea va fi dezactivata pentru totdeauna. Deci, ar trebui sa va ganditi foarte bine inainte de a va decide sa o dezactivati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *