Cum putem afla parola de la contul icloud Apple cu ajutorul iDict

9

Bun gasit la un nou tutorial video despre icloud, zilnic ne cauta zeci de persoane pe live chatul websitului si ne intreaba cum pot sa deblocheze un iphone care este blocat cu contul de icloud. O solutie destul de ciudata a aparut acum 2 zile cand un user al github a postat un script care face practic brute force la contul de icloud, pana in prezent aceasta vulnerabilitate in sistemul icloud nu a fost reparata de cei de la Apple asa fac inrolativa cu un dictionar bun si poate aveti norocul sa aflati parola la contul vostru de icloud.

Eu am testat acest script pe unul din serverele tutorialevideo.info insa daca nu aveti un server puteti utiliza un ftp gratuit sau puteti instala Xampp din tutorialul de mai jos.

Utilizati aceasta metoda pe propria raspunde tutorialevideo.info nu se face responsabil de nimic tineti cont de legile din tara voastra si nu incercati sa spargeti conturi de icloud.

Instalare server web

Scriptul poate fi descarcat de aici

9 Comments
 1. Andrei says

  Ma ajuti si pe mine sa imi fac telefonul ? nu este furat,nu este blocat,doar nu stiu parola de la acc-ul icloud si nu mai am cum sa o recuperez de pe mail.Te rog frumos

 2. Răzvan. says

  Salut. Eu am avut un cont de icloud si eu am vândut telefonul altei persoane. Si eu numai numai știu contul. Si când pornește telefonul ii apare bocare activa si ii cere contul si parola. Cum pot face sa sparg contul ca să pot intra in telefon pentru a face un alt cont. Aștept un răspuns pe adresa mea de e-mail. Mulțumesc.

  1. Marius says

   Buns Ziua ma ajutati si pe mine va rog frumos sa pot Alfla si eu parola de la ICloud va Multumesc !!

 3. Claudia says

  Buna ziua,
  As avea mare nevoie de ajutorul dumneavoastra: am scos din priza pc-ul si cand am reusit sa-l deschid…cu greu nu mai apar nici poze nici documente, nici filmulete.
  Va rog din tot sufletul sa luati in considerare cererea mea, sunt poze cu copii si ma doare sufletul ca nu le gasesc.
  tin sa precizez ca l-am demarat cu greu…am incercat demarajul clasic si cele cu optiuni…si cred ca acolo a intervenit poblema. nu este ^prima oara cand era scos din priza inaintea inchiderii totale…dar de aceasta data pare ca s-a formatat…e ca si iesit din uzina.
  Am citit pe net ca exista programe de recuperat date/poze/fisiere/doc/etc. Cum pot recupera aceste fara costuri exagerate…am vreo sansa dat fiind faptul ca nu mai apare nimic…vizibil.

  Va multumesc anticipat!
  Va multumesc anticipat!

  1. Pop Adrian says

   Buna din pacate pot sa iti recomand ceva programe care fac o recuperare a fisierelor, https://www.tutorialevideo.info/get-data-back-sau-recupereaza-fisierele-stersepierdute/ poate te ajuta asta.

 4. iulian says

  Salut am un ipad si a fost a unchiului meu dar din pacate a uitet si mailul si parola ce ma poti sfati sa fac. Daca ma poti ajuta.

 5. claudia says

  Salut. Eu am avut un cont de icloud si eu am vândut telefonul altei persoane. Si eu numai numai știu contul. Si când pornește telefonul ii apare bocare activa si ii cere contul si parola. Cum pot face sa sparg contul ca să pot intra in telefon pentru a face un alt cont. Aștept un răspuns pe adresa mea de e-mail. Mulțumesc

 6. Răzvan says

  Ma puteți ajuta sa aflu parola de la iCloud mi-am luat un iPhone 6 și am încercat eu sa ii dac iCloud-ul și nu mai stiu ce parola ia am pus ca vreau sa îmi descarc Facebook-ul și trebui sa am ID Apple și casa îmi fac ID Apple îmi cere parola de la iCloud și nu o mai stiu

 7. Larisa says

  Buna am un Iphone 7 plus si nu i-mi citeste cartela ce sa fac sa meargă trebuie ceva cont de mail

Leave A Reply

Your email address will not be published.