Cum putem sa rezolvam problema unui calculator ce se reporneste dupa ce l-am oprit

Pe internet exista o problema legata de calculatoare,iar aceasta consta in “restartarea calculatorului” cand tu ii dai Shut Down,iar multi fac referire la actualizarea router-ului,iar acest lucru nu are nici-o legatura,iar in acest caz iata ce trebuie sa facem in cazul in care avem parte de aceasta problema.

Accesem casuta Run,iar aici vom scrie “devmgmt.msc”,iar odata ce am intrat aici,dau”click dreapta+ Proprieties” pe palca mea de retea. Odata ce am intrat aici merg pe fila      “Power Management” iar aici,daca este bifata,debifez a doua casuta( “Se permite acestui dispozitiv să activeze computerul),dupa fac click pe “Ok”.

Dacă folosiți WoL (Wake on Lan), în loc să debifați caseta indicată mai sus, bifați-o pe cea de dedesubt, respectiv Se permite doar unui pachet magic să activeze computerul.

Bineînțeles, poate fi vorba de un alt dispozitiv, dar îl veți putea identifica pe cel responsabil dezactivând rând pe rând posibilitatea de activare a PC-ului a tuturor celor care vin însoțite de această opțiune. Pornirea sau trezirea din repaus a computerului poate fi efectuată și de către maus, tastatură, sau orice alt dispozitiv periferic dotat cu această capacitate.

Dacă ajungeți la concluzia că nici placa de rețea și nici alte dispozitivele conectate la PC nu sunt responsabile de repornirea automată PC-ului la oprirea acestuia, pe Winaero găsiți alte câteva posibile soluții(link : “http://winaero.com/blog/windows-8-reboots-restarts-instead-of-shutting-down/”)

Comentariul din “Cum putem sa rezolvam problema unui calculator ce se reporneste dupa ce l-am oprit”

  1. salut. calculatorul meu porneste din modul sleep atunci cand pornesc laptopul care se afla in alta camera. calculatorul este legat la router tp link tl-wr841n prin cablu iar laptopul pe wirelles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.