Salut prieteni si bine v-am gasit la acest tutorial.

Poate multi dintre voi aveti o sursa cumparata si o aveti inca in garantie, si vreti sa o curatati de praf.Cu ce afecteaza praful sursa?Ei bine cand se aduna praf in sursa, aici ma refer la praful care se pune pe ventilator si pe placutele electronice, sursa se incinge si cand stam foarte mult pe calculator riscam sa ni se arda sursa.

Prima metoda:

Desfacem sursa cu grija si punem toate piesele intr-o cutiuta sau intr-un loc in care nu se impanzesc peste tot, si curatam sursa cu grija.

A doua metoda (daca avem sursa in garantie):

Nu cred ca este cea mai eficienta metoda, dar hai sa o bagam si pe asta.Bagam aspiratorul in spatele sursei, la ventilator si scoatem praful de acolo.Nu se scoate tot praful dar se scoate majoritatea din el.

A treia metoda (daca avem sursa in garantie):

Pentru aceasta metoda ne trebuie un compresor de aer mai slabut, nu cu presiune mare.Merge si cu o pompa de bicicleta :) .Bagam furtunul de la compresor tot in spatele sursei, pe la ventilator, si compresorul “va sufla” tot aerul din sursa.Astfel vom avea sursa curata :D .

Daca aveti un compresor de mare putere, tineti furtunul compresorului mai departe, ca aerul sa ajunga cu presiune mai mica!

Pana la urmatorul tutorial, BAFTA!

Eduard…. www.intretinerepc.info !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *