Cum scapam de triunghiul galben care apare in bootscreenul smartphonului dupa rootare, doar cu o aplicatie din play store

Dupa ce am rootat un smartphone,(in special de la samsung) in momentul bootari apare un triunghi galben care are in interiorul lui un semn al exclamarii ca in imagine de mai jos.
[ad#ad-1]

rootingsgs5

Aceasta problema apare de cele mai multe ori din cauza unei fleshuire a unui clockworkmod recovery care nu este special facut pentru modelul nostru de telefon. Am gasit in Google Play Store o aplicatie care ne scapa telefonul de acest triunghi. Aplicatia costa ceva bani (8.80RON) dar parerea mea este ca isi merita banii, plus ca folosind aceasta aplicatie putem sa mai facem si putina curatenie in telefonul nostru. Daca nu vreti sa platiti bani pentru aceasta aplicatie(desi parerea mea este ca isi merita banii, ca toate aplicatiile facute de acest producator, despre care o sa mai vorbim) o sa aveti un link catre un tutorial video postat acum cateva zile pe situl nostru de tutoriale video in care vorbeam si v-am demonstrat cum putem sa descarcam aplicatii care in mod normal in Google Play Store costa bani gratuit.
[ad#ad-1]
Dupa ce am instalat aplicatia, prima daca cand o sa o pornim o sa ne ceara SU ( drepturi de administrator). Acum trebuie sa mergem si sa demontam cardul SD. In fiecare versiune de android se demonteaza altfel cardul. Dupa ce am facut acest lucru, intram iar in aplicatie si atingem Reset Flash Counter.

Atentie! Aceasta operatiune va poate brickui smartphonul! Echipa tutorialevideo.info nu isi asuma raspunderea pentru nerespectarea instructiunilor aplicatiei!

CUMPARA APLICATIA

Aptoide, un Play Store cu toate aplicatiile comerciale si free gratuite

este telefonul pe care am testat eu aplicatia si a functionat fara probleme!

One thought on “Cum scapam de triunghiul galben care apare in bootscreenul smartphonului dupa rootare, doar cu o aplicatie din play store”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *