Cum se booteaza de pe o imagine ISO fara sa facem un CD, DVD sau Stick USB bootabil

0

Salut prieteni! Bine ati venit la tutorialevideo.info! Numele meu este Vlad si in acest tutorial am schimbat fraza de inceput. :)) Glumesc, in acest tutorial o sa invatam cum bootam de pe o imagine ISO fara sa facem un CD , DVD sau Stik USB bootabil cu aceasta. Aceasta metoda functioneaza pe Windows Vista, 7 si Windows 8. O sa folosim softul Easy BCD.

Practic o sa modificam putin bootloaderul. Aces soft are aceasta functie, si este gratuit atat timp ce nu il folosim in scopuri comerciale.

Atentie:  Pentru a functiona metoda descrisa in tutorialul video de mai jos, numele imaginii ISO nu trebuie sa contina spatii.(da si mie mi se pare ciudat )

Puteti descarca softul Easy BCD de AICI. (click pe cuvantul aici scris cu majuscule). Daca doriti sa instalati in OS folosind aceasta metoda, imaginea ISO trebuie sa fie plasata in lata partitie, pentru ca partitia cu OS-ul actual o sa fie formatata, iar daca se afla in acea partitie instalarea nu va contunua. Daca bootati de pe o imagine ISO cu orice alt ceva, recomandat  este sa o tineti in partitia in care se afla sistemul de operare, de obicei C.

Leave A Reply

Your email address will not be published.