Salutare! Bine ati venit la tutorialevideo.info. In acest tutorial vedem cum putem face root pe un cu ODIN. In tutorial video de mai sus, am aratat cum se face acest lucru pas cu pas. In timpul tutorialului am facut si eu acest lucru, nu am intampinat nici o problema.

Prima data trebuie sa ne asiguram ca device-ul nostru este un Galaxy S4 gt-i9505 cu android 4.4.2. Numai pe acest device am testat si a functionat fara probleme.

Avem nevoie de un fisier, care practic ne root-eaza telefonul si de odin. Puteti descarca arhiva cu programul pentru root de AICI.(click pe cuvantul aici scris cu majuscule).

Inainte de a incepe trebuie sa avem instalate driverele telefonului. De multe ori, acestea se instaleaza automat. Inainte de root trebuie sa activam USB debugging, pe care am explicat in tutorialul video de mai sus cu se activeza,

Daca ati urmat intocmai pasi descrisi in tutorial, nu ar trebui sa avet probleme. Daca ati facut ceva gresit si device-ul vostru nu mai porneste, nu trebuie sa ne panicam, tot ce trebuie sa facem este sa il introducem in download mode si sa flashuim android-ul stock.

Pentru a intra in Download Mode, inchidem telefonul si apasam simultan VOLUM DOWN+HOME+POWER, apoi apasam pe unul dintre butoanele de volum(care ne este indicat pe displayul telefonului), pentru a accepta faptul ca un custom OS poate dauna dispozitivului.

Dupa root, o sa vedem ca avem o noua aplicatie numita SuperSU. Daca aceasta nu apare, inseamna ca am facut ceva gresit si putem lua procesul de la inceput.

Tutorialevideo.info nu isi asuma raspunderea pentru eventualele defecte aparute la device-ul vostru in timpul efectuarii root-ului!

One thought on “Cum se face root pe un Galaxy S4”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *