Programul are interfata si in limba romana, este usor de folosit, suporta skin-uri, permite afisarea titrarii (precum si configurarea ei: tip de caracter, marime, culoare) si funcţii precum zoom, un egalizator grafic sau optimizarea background-ului.
Player-ul contine si o Librarie Media (Media Library), care ajuta la gestionarea continutului media de pe hard disk, fiind de altfel foarte utila in cazul albumelor muzicale sau serialelor TV.

BS.Player a fost intotdeauna usor de folosit, si are un avantaj foarte mare: foloseste procesorul si memoria RAM a calculatorului foarte eficient si astfel, inclusiv cei care dispun de un calculator mai slab pot sa se bucure de un “playback” video de calitate. Ce fisiere poate rula acesta? Video: divx, avi, mpeg 1, mpeg 2, xvid, 3ivx, ogm, matroska, asf, wmv, DV, m1v, m2v, mov, mp4, mpv, QT, rm, SWF, vob etc. Audio: wav, mpa, mp1, mp2, mp3, ogg, aac, ac3, aif, ram, wma etc.

In cazul in care doriti sa vedeti un fisier video care are subtitrarea atasata separat („srt” sau „sub”) BS.Player ofera suport pentru acest gen de continut media, iar subtitrarile sunt foarte bine randate pe ecran si pot fi setate o multime de optiuni (marime font, asezare pe ecran, fundal negru, redimensionare, s.a.). Interfata este una foarte intuitiva si placuta, programul avand integrat in kit-ul de instalare alte 4 skin-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *