Cum se instaleaza NAVIGON pe android gratuit

Salut prieteni bine v-am  gasit la un nou video tutorial android, astazi o sa vorbim despre NAVIGON GPS pentru android. Am testat aceasta aplicatie NAVIGON GPS EUROPE in ultima calatorie in care am fost fata de iGO care este bunicel si el mi se pare mult mai exact adica hartile sunt facute destul de bine. Acuma cel putin in romania unde de multe ori am intalnit sa merg prin „lanul de porumb” cu alte sisteme GPS la un drum de bucuresti cu NAVIGON GPS EUROPE nu am intalnit nici o problema.

In mod normal NAVIGON GPS EUROPE coasta undeva la 263 de RON si puteti sa il cumparati de aici, daca nu vreti sa il cumparati de acolo vizionati tutorialul de mai jos.In care am sa va arat cum puteti obtine in mod gratuit o licenta pentru NAVIGON GPS EUROPE.

Probabil ca multi dintre voi ca si mine nu ne permitem sa dam 260 de RON pe un sistem GPS asa ca va doresc vizionare placuta.

 

 

 

Cum se instaleaza NAVIGON pe android gratuit

Website Comments

  • Laurentiu fuia
   Răspunde

   Buna ma numesc laurentiu as dori si eu link sau arhiva. Eu am incercat sa instalez am reusit am pus si hartile si nu pot sa folosesc fara internet.

 1. Ciuhureanu Adrian Tudorel
  Răspunde

  MULTUMESC !! FF MULT . am primit .instalat, dar dupa ce porneste imi da eroarea ca nu gaseste reteaua, desi am si wireless si mobile, am incercat nnn variante si toate fac la fel ( faza cu eroare , nu s-a gasit nici o retea) mentionez ca am incercat pe o tableta MEDIACOM mp1040m( cu android 4.2.2 )
  Inca odata multumesc de amabilitate

 2. Ciuhureanu Adrian Tudorel
  Răspunde

  salut !! am reusit sa pun acest program pe tablet mediacom m-mp1040m, cu o alta metoda ,, care te pune un pic la treaba , dar a mers din prima, trebuie sa ai doar, 1 pc (sau laptop), cablu de date pt. acel device, un stick usb, si 1 retea internet

 3. Nechifor Petru
  Răspunde

  Buna seara,
  nu stiu daca mai e valabil, insa as dori si eu aplicatia, am mai folosit-o, stiu ca e buna. , multumesc pentru tutorial cat si pentru ,sper, aplicatie.

 4. Horia Arghir
  Răspunde

  Salut! Am un Navigon 4.1.1 pe platforma Android MN7. Merge f. bine, cel putin imediat dupa instalare. De o vreme, 1 an, merge perfect pe sosea. Cum intra in orase, nu mai gaseste satelitul. Astept cateva minute bune, se relanseaza dar peste 1 mainut ingheata iar. Cum ies di oras, este OK? Te rog scapa-ma de problema asta. Am incercat cu „Navigon fresh” cu „Navigon update” dar…Multumesc! mail:

 5. Daraban Sebastian
  Răspunde

  Va rog un mic ajutor. Nu pot sa-l instalez. L-am instalat iar cind se deschide zice ca nu se toate conecta cu serverul. Am incercat sa-l instalez de citeva ori si tot asa patesc. Cind am incercat a nu stiu cita oara cind se deschide zice ca nu este cu licenta (cred ca googla store) si nu se deschide. Am setat tel. sa permita sa instaleze surse necunoscute iar cind s-a instalat si m-a intrebat daca permit ca google sa verifice daca este cu licenta, am refuzat. Am mai folost Navigon Europe pe alt tel. si e excelent. Varianta care am vrut sa o instalez este 5.4.1. darabansebastian@gmail.com

 6. Cristi
  Răspunde

  Foarte buna acesta aplicație. Eu călătoresc în Europa si doresc aceasta aplicație. Mulțumesc.

 7. Monica
  Răspunde

  O are si sotul meu si nu stiu cum sa o descarc de la el .Eu călătoresc în Europa si doresc aceasta aplicație. Mulțumesc.

 8. Seby Sebstianov
  Răspunde

  Am avut navigon europa. E de not a 10.am pierdut tel si nu mai am aplicatia. As avea nevoie de ia daca se poate un ajutor.

POST A COMMENT.