Cum se instaleaza NAVIGON pe android gratuit

Salut prieteni bine v-am  gasit la un nou video tutorial android, astazi o sa vorbim despre NAVIGON GPS pentru android. Am testat aceasta aplicatie NAVIGON GPS EUROPE in ultima calatorie in care am fost fata de iGO care este bunicel si el mi se pare mult mai exact adica hartile sunt facute destul de bine. Acuma cel putin in romania unde de multe ori am intalnit sa merg prin “lanul de porumb” cu alte sisteme GPS la un drum de bucuresti cu NAVIGON GPS EUROPE nu am intalnit nici o problema.

In mod normal NAVIGON GPS EUROPE coasta undeva la 263 de RON si puteti sa il cumparati de aici, daca nu vreti sa il cumparati de acolo vizionati tutorialul de mai jos.In care am sa va arat cum puteti obtine in mod gratuit o licenta pentru NAVIGON GPS EUROPE.

Probabil ca multi dintre voi ca si mine nu ne permitem sa dam 260 de RON pe un sistem GPS asa ca va doresc vizionare placuta.

 

 

 

Cum se instaleaza NAVIGON pe android gratuit

Website Comments

 1. Cristinel Nicolae
  Reply

  Doresc si eu aceasta aplicatie.Va multumesc anticipat.
  Mail:cristinelmuzicantul@yahoo.com

 2. Ciuhureanu Adrian Tudorel
  Reply

  MULTUMESC !! FF MULT . am primit .instalat, dar dupa ce porneste imi da eroarea ca nu gaseste reteaua, desi am si wireless si mobile, am incercat nnn variante si toate fac la fel ( faza cu eroare , nu s-a gasit nici o retea) mentionez ca am incercat pe o tableta MEDIACOM mp1040m( cu android 4.2.2 )
  Inca odata multumesc de amabilitate

 3. Ciuhureanu Adrian Tudorel
  Reply

  salut !! am reusit sa pun acest program pe tablet mediacom m-mp1040m, cu o alta metoda ,, care te pune un pic la treaba , dar a mers din prima, trebuie sa ai doar, 1 pc (sau laptop), cablu de date pt. acel device, un stick usb, si 1 retea internet

 4. Nechifor Petru
  Reply

  Buna seara,
  nu stiu daca mai e valabil, insa as dori si eu aplicatia, am mai folosit-o, stiu ca e buna. , multumesc pentru tutorial cat si pentru ,sper, aplicatie.

 5. Dorel
  Reply

  Am descarcat aceasta aplicatie si harta romaniei dar nu functioneaza nimic

 6. lucian.z.
  Reply

  Vreau si eu aplicatia,am un lg L70,rezolutie 800×480,lucian_mamulos@yahoo.com

 7. george
  Reply

  salut baieti emoticon smile, am vazut mai devreme un tutorial postat de voi cu Navigon ma puteti ajuta cu linck-ul de descarcare? multumesc anticipat. meil-ul meu geo_cena_20@yahoo.com

 8. Horia Arghir
  Reply

  Salut! Am un Navigon 4.1.1 pe platforma Android MN7. Merge f. bine, cel putin imediat dupa instalare. De o vreme, 1 an, merge perfect pe sosea. Cum intra in orase, nu mai gaseste satelitul. Astept cateva minute bune, se relanseaza dar peste 1 mainut ingheata iar. Cum ies di oras, este OK? Te rog scapa-ma de problema asta. Am incercat cu “Navigon fresh” cu “Navigon update” dar…Multumesc! mail:

 9. Cipri Dobocan
  Reply

  Salut. Si eu vreau acest program sa il instalez pe o tableta. Email:dobocancipri@yahoo.com

 10. Horia Arghir
  Reply

  Va multumesc anticipat daca-mi trimiteti link-ul de descarcare aplicatie GPS-NAVIGON pentru Android!

 11. Daraban Sebastian
  Reply

  Va rog un mic ajutor. Nu pot sa-l instalez. L-am instalat iar cind se deschide zice ca nu se toate conecta cu serverul. Am incercat sa-l instalez de citeva ori si tot asa patesc. Cind am incercat a nu stiu cita oara cind se deschide zice ca nu este cu licenta (cred ca googla store) si nu se deschide. Am setat tel. sa permita sa instaleze surse necunoscute iar cind s-a instalat si m-a intrebat daca permit ca google sa verifice daca este cu licenta, am refuzat. Am mai folost Navigon Europe pe alt tel. si e excelent. Varianta care am vrut sa o instalez este 5.4.1. darabansebastian@gmail.com

 12. Cristi
  Reply

  Foarte buna acesta aplicație. Eu călătoresc în Europa si doresc aceasta aplicație. Mulțumesc.

 13. Monica
  Reply

  O are si sotul meu si nu stiu cum sa o descarc de la el .Eu călătoresc în Europa si doresc aceasta aplicație. Mulțumesc.

 14. Seby Sebstianov
  Reply

  Am avut navigon europa. E de not a 10.am pierdut tel si nu mai am aplicatia. As avea nevoie de ia daca se poate un ajutor.

 15. Dedița Petrică
  Reply

  Îmi doresc și eu acest program foarte util pentru automobil…mulțumesc!

 16. Potanga Florian
  Reply

  Salut.Nu stiu daca se mai poate.As vrea sa instalez si eu NAVIGON deoarece l-am folosit pana s-a stricat tel. si de atunci nu l-am mai putut obtine. Multumesc anticipat.

POST A COMMENT.