Bun gasit la un nou tutorial video despre seo pentru cei care nu stiu seo este (search engine optimization) cu ajutorul seo putem creste in fata concurentilor pe google si alte lucruri destul de complicate. Din cand am cand am mai postat lucruri legate de seo insa nu ne-am axat mult pe asta pentru ca este un domeniu destul de intins si destul de complicat unde lucrurile se schimba foarte des.

In acest tutorial am sa va arat cum puteti sa va verificati websiturile daca sunt compatibile pe mobil de ce este acest lucru important pentru simplu fapt ca cei de la google considera ca este normal ca websiturile din ziua de astazi sa fie compatibile pe mobil insa cei care nu au un website compatibil pe telefon vor fi penalizati in viitor. Cel putin pagina noastra este compatibila pentru telefon datorita temei wordpress care a fost construita in asa fel incat sa mearga si mobile.

Pentru a va verifica websitul puteti accesa linkul de mai jos daca aveti nevoie de ajutor la websituri avem o echipa de programatori care este dispusa sa va ajute contra cost sa faceti si o versiune de mobil a websitul dv.

https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

2 thoughts on “Cum verificam daca websitul nostru este compatibil pe mobil”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *