Salut! Bine te-am regasit la un nou tutorial video in care am sa va vorbesc despre Audacity, un program de editare audio foarte utilizat pentru simplitatea acestuia. Cei care subestimeaza acest program datorita interfetei grafice, defapt nu cunosc in totalitate programul si nu-l utilizeaza la capacitate maxima. Putem face o multitudine de lucruri daca stim cum sa combinam unele setari sau unele efecte.

In cadrul acestui tutorial iti voi arata cum poti sa-ti cureti vocea dintr-o inregistrare. Se presupune ca esti acasa, te inregistrezi vorbind despre cine stie ce subiect tratezi in discutiile tale si microfonul tau inregistreaza si sunetele de fundal sau, in cel mai bun caz, decat acel sunet de „shh” de pe fundal. Asta se intampla datorita faptului ca nu detinem un microfon vocal profesional capabil sa inregistreze doar vocea, fara alte sunete de fundal. Ce avem de facut?

Aici intervine editarea vocala, adica Audacity, program in care avem posibilitatea de a curata vocea, mai exact, eliminam toate sunetele de fundal sau le diminuam, in cazul unor sunete puternice si ne ramane doar vocea, pe care o putem exporta in format mp3. Cum putem face astea?

E SIMPLU!!! Urmareste tuturialul video pe care l-am realizat si o sa afli raspunsul la intrebarea de mai sus. Urmareste pasii cu atentie si nu vor exista probleme in realizarea acestui lucru. Sper sa te ajute acest tutorial si mi-ar fi de ajutor un SHARE la acest tutorial. VIZIONARE PLACUTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *