Salut si bun gasit la un nou tutorial video despre Windows 10 astazi am sa va arat de unde descarcati Windows 10 si cum il instalati pe o masina virtuala, fac aceasta instalare pe masina virtuala pentru ca inca nu cred ca este momentul sa il folosim ca sistem de operare principal tocmai din cauza ca multe aplicatii pe care le folosim momentan nu o sa ruleze bine pe Windows 10 neavand suport inca.

Acest nou build oferit de cei de la Microsoft este destul de interesant vine cu foarte multe lucruri noi probabil ca unii dintre voi au auzit deja de HaloLens o pereche de ochelari care proiecteaza imagini holografice.

Cei de la microsoft promit ca vor oferii upgrade gratuit tuturor utilizatorilor de Windows 7, 8, 8.1 la Windows 10 gratuit timp de un de zile, mai jos aveti linkurile pentru a descarca noul Windows 10.

Daca sunt doritori care vor sa vada c um instalez acest sistem de operare ca unul principal sau ca unul secundar lasati comentarii si daca sunt destule comentarii atunci am sa fac si acesl tutorial.

http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=522101 32 biti
http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=522100 64 biti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *