Du Battery Saver prelungeste bateria telefonului tau

0

Avem telefoane inteligente de ultima generatie care pot sa faca lucruri interensate insa avem toti un lucru in comun si acesta este bateria telefonul care din pacate nu tine cat ne-am dorii, personal pe mine bateria ma tine undeva la maxim 24 de ore din care 10 le dorm adica 12 utilizat la sange WI-FI/sms/apeluri/facebook/angrybirds si stirili. Aceste aplicatii sunt doar rutina mea zilnica insa cel mai mut bateria este terminata de WI-FI/internet in general adica la un samsung galaxy s3 chiar acuma cateva zile am ramas in masina si asteptam ceva am gasit un Wi-FI m-am contectat la el eram cu bateria pe la 90% in 2 ore jumate de butonat video/text am reusit sa inchid telefonul.

Aplicatia Du Battery Saver ma ajutat sa intind momentul cand ajung cu telefonul la priza cu 50-60 % in unele cazuri am citit ca si 24 de ore mai mult decat tine initial in cazul meu nu este asa dar inca 10-14 ore am castigat in plus pentru ca telefonul meu se adapteaza la nevoiele mele si in acest fel vede ca de la 00.00 la 07.00 nu folosesc wi-fi il inchide (ca si cum ar stinge parintii becul sau televizorul dupa voi). Bun recomand Du Battery Saver versiune gratuita sau puteti sa cumparati Du Battery Saver pro care coasta undeva la 10 ron.

AStept si de la voi pareri dupa pornirea Du Battery Saver cat a crescut durata de functionare a telefonului vostru deloc sau se descarca mai repede.

Leave A Reply

Your email address will not be published.