Salut ,in tutorialul de astazi va voi arata cum puteti aplica un efect de film vechi ( old film look effect) pe un videoclip ales de voi cu ajutorul programului de editare video Adobe After Effects.Aveti nevoie doar de o filmare pe care vreti sa aplicati efectul si videoclipul.mov care ne ajuta sa realizam efectul dorit.Acesta este un efect foarte simplu de folosit pentru orice videoclip dorit.

Voi incerca pe parcurs sa va prezint si lucruri mai complicate in after effects dar pentru inceput voi ramane pe cateva efecte de baza pentru a va familiariza cu programul.

In acest effect aveti nevoie de aceasta filmaree :link  

2 thoughts on “After Effects – Old Film Look”

  1. salut. poti face un tutorial despre cum putem face un stik bootabil cu windous din sistemul operare linux? eu am incercat si unebootin si altele si nu am reusit sa il fac merge sa faci da cand dai restart si alegi sa booteze de pe stik nu vede deloc stikul sau in vede si merge si cand dai sa instalezi nu merge. am reusit sa fac doar stik bootabil cu linux de pe linux. a da am incercat si cu programu care vine linuxu ( ubuntu , linuxmint , opensuse) si nu merge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *