Flappy Bird, cum putem “falsifica” best score-ul si cum il instalam pe Android

0

Salutare! In acest tutorial o sa vorbim despre celebrul joc Flappy Bird. Mai exact o sa vedem cum putem descarca, si cum “hack-uim” best score-ul.

Dupa cum stiti, acum cateva zile, jocul a fost scos de pe Google Play Store si Apps Store, iar momentan nu mai se poate instala de la o sursa oficiala. La sfarsitul acestui articol am sa va las un link de unde o sa descarcati un fisier .apk pe care trebuie sa il instalati pentru a putea beneficia de ultima versiune. Acest apk a fost generat de mine, pentru ca aveam instalat pe telefon jocul, ultima versiune.

Pentru a “hack-ui” best score-ul, trebuie sa avem android-ul rootat. Despre cum se rooteaza telefonul Samsung Galaxy Mini 2, sau Samsung Galaxy S2 sau Samsung Galaxy S3 avem tutorial pentru fiecare dintre acest device, aici pe site. Pentru a gasi tutorialele puteti folosi casuta de cautare din dreapta sus.

Mai avem nevoie si de un file manager. Eu in tutorialul video de mai jos am folosit 0 aplicatie descarcata din Play Store, care din pacate nu este gratuita. Despre cum descarcam aplicatiile platite gratuit, de asemenea o sa gasiti un tutorial pe site-ul nostru.

La ora actuala sunt foarte multi care vand telefoane cu acest joc instalat pentru o suma destul de mare, dupa parerea mea, de aceia am facut acest tutorial.

 

[c5ab_video c5_title=”Flappy Bird, cum putem “falsifica” best score-ul si cum il instalam pe Android”

Leave A Reply

Your email address will not be published.