Salut. Bine te-am regasit la un nou tutorial din suita de tutoriale Facebook, mai exact, astazi o sa va dovedesc ca fotografiile uploadate pe facebook nu se sterg.

Facebook reprezinta cea mai utilizata retea sociala la nivel global si cea mai importanta sursa de informare. Pe langa continut video si text, pe reteaua de socializare se gasesc foarte multe fotografii. De multe ori ne dorim sa stergem o fotografie de pe profilul nostru si dam pe butonul de „Sterge fotografia”. Ce credeti ca se intampla cu fotografia? Se sterge? Nici gand! Ea doar dispare de pe profilul nostru si doar atat.

Nu cred ca este cineva care invata aceste lucruri dintr-un manual, ci le descopera „jucandu-se”, fiind foarte usor de asimilat cunostinte in acest domeniu. Printre acestia se numara si cei care se mai incurca printre optiuni sau care „nu stiu cu ce se mananca”, in acest caz, venim noi cu acest tutorial si multe altele pe viitor legate de Facebook. O sa va aratam tot ce trebuie sa stiti pentru a avea o baza informatica solida de care sa va puteti folosi in scopuri constructive.

Cum putem face toate acestea? Urmareste tutorialul video si o sa ai toate informatiile necesare. Urmeaza pas cu pas instructiunile si sigur o sa-ti mearga. Necesita doar putina atentie. Pana atunci, te anunt ca am mai realizat un tutorial video in care am vorbit despre o frauda informatica Paypal care circula pe internet. Aveti mare grija ce fel de mail-uri deschideti fiindca nu toate sunt trimise de Paypal. Scopul acestui tip de mail este de a va trimite pe o pagina fantoma paypal pentru a va introduce datele personale, moment in care contul dvs. de paypal se va goli de bani. Pentru a vizualiza acest tutorial, te invit sa dai CLICK AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *