Salut, prieteni si bine v-am gasit la un nou tutorial pe tutorialevideo.info. In tutorialul de astazi o sa va arat un converter gratuit de care ne putem folosi pentru conversie audio si video. Mai exact, putem face un .avi in .mp4 sau un .mp4 in .avi si multe alte formate, depinde ce dorim noi sa facem.

Nu necesita sa va creati cont, trebuie doar sa-l descarcati, sa-l instalati (instalarea este foarte simpla) si sa va bucurati de el. In comparatie cu alte programe de acest gen, acesta nu are viteza de lucru limitata. Stim destule programe pe internet care circula la liber (la figurat) care, pentru a te bucura de un lucru rapid, trebuie sa platesti. Acesta este GRATUIT!

Free Music Downloader este o aplicatie care ruleaza pe windows cu ajutorul caruia putem sa descarcam de la un user normal de pe un canal sau orice playlist cream noi sau gasim gata creat deja pe youtube.

Cu toate ca multi dintre noi ne plangem de claritatea videoclipurilor pe care la gasim online acuma putem sa obtinem videoclipuri HD in cel mai scurt timp posibil la 1 click distanta .

Pentru mai multe informati vizionati filmarea de mai jos va rugam sa postati comentarii daca v-a placut sau nu acest tutorial cu respect echipa Tutoriale Video

Va doresc vizionare placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *