Cu Acronis True Image 2009 puteti sa va protejati toate fisierele importante, inclusiv sistemul de operare, in cazul unor eventuale probleme.
Puteti sa faceti backup (copii de rezerva) ale fisierelor/folderelor si ale hard disk-ului, inclusiv ale sistemului de operare. Programe similare sint Norton Ghost si Clonezilla. Puteti sa descarcati o versiunea de proba (trial) a programului, apasind pe butonul Free Trial. Versiunea de proba functioneaza complet timp de 30 de zile.
Dupa ce descarcati programul, il instalati folosind optiunile implicite, selectind optiunea Install Acronis True Image

Programul poate sa creeze o copie completa a uui hard disk sau a unei partitii. Aceasta operatiune este recomandata a se efectua imediat dupa instalarea unui sistem de operare (Windows). Eventual, puteti sa instalati si driverele si unele programe strict necesare. In acest fel, puteti sa evitati o reinstalare lunga, in cazul unor probleme grave.
Atentie: puteti sa efectuati acest backup oricind, si la o perioada mai lunga de timp dupa instalarea sistemului de operare (Windows).
Dezavantajele majore, in acest caz, sint:

– marime mare a fisierului de backup, datorita programelor instalate
– daca aveti virusi, acestia vor fi copiati in backup
Pentru a realiza copia hard-diskului/partitiei, accesati setarea Backup, apoi Backup center, apoi Disk and Partition Backup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *