Salut prieteni bun gasit la un nou tutorial video despre android astazi am sa va arat aplicatia Samsung Kies care este aplicatia de baza pentru telefoanele samsung care au sistemul de operare Android eu v-am prezentat inca o aplicatie cu ajutorul careia putem sa descarcam/incarcam poze fisiere sau sa facem un simplu backup aceasta aplicatie se numeste SnapPea.

O sa vedeti si in tutorialul video de mai jos ca Samsung Kies are nevoie de o configuratie destul de buna sa zicem asa pentru un program care ne ajuta sa facem un backup sa instalam aplicatii si altele. In comparatie cu SnapPEa Samsung Kies ne ofera posibilitatea sa facem update la ultimul firmware in mod automat la telefonul nostru cu sistemul de operare Android.

O sa vedeti ca eu am facut deja update la versiunea 4.0.4 de la versiunea 2.3.6 Android pe un samsung galaxy s2 insa nu recomand acest update din motive clare si evidente . Telefonul se misca destul de greu iar bateria tine mai putin ca inainte insa nu sunt eu in masura sa va spun ce sa faceti sau nu, fiecare dupa bunul plac.

Echipa tutorialevideo.info nu isi asuma raspunderea pentru un eventual update la firmware in cazul in care telefonul dv este afectat.

Download Samsung Kies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *