Bun gasit la un nou video tutorial despre Tp Link NC200 o camera de buget care ne ofera destul de multe lucruri interesante, in urma cu ceva timp am prezentat unboxingul pe care puteti sa il gasiti https://www.tutorialevideo.info/video/unboxing-cloud-camera-tp-link-nc200 . Pana acum nu am mai testat nici o camera de supraveghere sa imi dau seama de claritatea lor la preturi mai ridicate insa Tp-Link Nc200 este o camera de supraveghere cu un senzor de miscare inclus si cu o claritate destul de ridicata pe timpul zilei , noaptea nu se poate distinge mare lucru daca nu este iluminata camera.

Personal am utilizat aceasta camera sa imi supraveghez aparatele de minat bitcoin a fost mai mult o distractie decat o necesitate insa am fost foarte fericit pentru ca puteam sa vad de pe telefonul meu un iphone 5 imagini live cu ce se intampla in incapere acest lucru este posibil datorita celor de la tp-link care au creaz o platforma online speciala pentru camerele tp-link unde poti sa intri si de pe calculator din orice colt al lumii sa vezi imagini live in browser.

Mai multe detalii va las sa descoperiti in video-ul de mai sus ne cerem scuze pentru intarzierea cu care am postat aceasta instalare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *