Instaleaza Navigon pe tableta

Bun gasit la un nou tutorial despre tableta Samsung Galaxy Pro astazi am sa iti arat cum poti instala sistemul sau programul de navigatie Navigon pe langa programul iGO care este mai raspandit pe telefoane navigon este un program la fel de bun si mai usor de instalat, eu personal utilizez navigon si inca nu am fost dus pe camp. Hartile la navigon sunt actualizate in timp real cand descarcam programul adica beneficiem de ultimele harti disponibile.

Acest tutorial nu face diferenta intre igo si navigon in acest tutorial o sa te invat cum sa instalezi navigon pe o tableta cu rezolutie de 1600×2560 in cazul in care doresti aplicatia poti sa lasi un comentariu si o sa iti raspundem in cel mai scurt timp posibil sau daca nu ne gasesti pe chat in partea dreapta.

 

Instaleaza Navigon pe tableta

Website Comments

 1. intelmax73flori
  Reply

  Salut !
  Vă urmăresc cu mare interes tutorialele pe care le faceți, foarte interesante și utile în același timp, pentru unul ca mine care se pricepe mai puțin.
  Aș dorii și eu Navigon dacă se poate.
  Vă mulțumesc anticipat.

 2. R0tty
  Reply

  Salut !
  Doresc si eu aceasta aplicatie Navigon , pe tableta Samsung Galaxy Tab III
  Multumesc !

 3. Popescu Mihai Adrian
  Reply

  As dori si eu aceasta aplicatie
  am instalat o versiune 5.3.1 ajunge pana la punctul de a verifica inregistrarea si apoi imi da eroare. Gresesc eu sau aceasta versiune a fost corectata de cate cei de la Navigon ?
  popescuadry@yahoo.com
  multumesc

 4. adrian
  Reply

  Aplicatia Navigon functioneaza si pe o tableta Lenovo Tab3? Daca e compatibila imi trimiteti si mie aplicatia?

POST A COMMENT.