Salut in tutorialul de astazi va prezint instalarea completa a wordpressului ,am observat ca multi dintre voi vor sa isi creeze un site sau un blog cu wordpress totul va fi mai usor pentru voi.

WordPress este un script scris in php, avand nevoie si de o baza de date MySql, dar asta nu inseamna ca dvs trebuie sa aveti cunostinte avansate de programare php si lucru cu baze de date (deci stati linistiti, e chiar mai simplu decat v-ati putea inchipui) .
Plugin-uri wordpress

Peste 1600 de pluginuri wordpress listate dupa mai multe criterii; multe din pluginuri sunt absolut necesare pe blogul dvs, unele sunt poate doar interesante. Vizitati wordpress plugins, cea mai mare baza de date cu pluginuri wordpress. In cu rand voi adauga recomandari cu cele mai utilizate si mai utile pluginuri pentru wordpress.

Unii ar zice doar pentru blogging . Nimic nu este mai fals , WordPress este un CMS , pentru cine nu stie wordpress este un Content Management System

Ei bine wordpress este subestimat in partile acestea de lume , in Romania este folosit in 95% doar pentru blogging . In US am vazut adevarate site-uri web 2.0 cladite pe platforma wordpress , este adevarat trebuie o munca destul de considerabila la tema . Practic acesta este marele secret , tema face totul.
Lumea WordPress este plina de oameni binevoitori care au creat mii de pluginuri si teme atragatoare , ce iti poti dori mai mult de atat , adevarat majoritatea acelor pluginuri sunt pentru blogging , dar daca stii unde sa cauti vei gasi exact ce vrei .

WordPress este bun la multe , nu e bine sa tragi concluzie inainte sa incerci tot ce poate oferi. Exista acel basm cum ca un site bazat pe wordpress nu vor rezista la un val imens de vizitatori , din nou foarte fals . Daca lasi instalarea de wordpress asa cum este binenteles ca blogul tau va cadea la primul spike in trafic , in mainile potrivite un blog wordpress poate deveni un adevarat devorator de trafic .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *