Introducere in C++ – Tutorial 0

1

Salut și bine v-am găsit la cursul de C++. Eu sunt Șerban si voi face o suită de tutoriale despre limbajul C++ pentru tutorialevideo.info.

În acest tutorial voi prezenta sumar unele arii în care se folosește acest limbaj de programare, modul în care puteți instala IDE-ul pe care îl vom folosi pentru a ne scrie programele, și anume, Eclipse[1] și vă voi oferi o carte foarte bună ce vă va îndruma pas cu pas în procesul de învățare al limbajului C++.

 

  • Link către pașii pe care îi aveți de urmat pentru instalarea Eclipse: download
  • Thinking in C++ 2nd Edition vol I: download
  • Thinking in C++ 2nd Edition vol. II: download

NU uitați: citiți și documentați-vă în plus, nu parcurgeți _doar_ aceste tutoriale pentru că nu sunt îndeajuns pentru a vă dezvolta calitățile de coding, ci sunt doar mici rampe de lansare către cunoaștere.

După fiecare tutorial vizionat, abordați subiectul dezbătut în acesta pe net, în cartea `Thinking in C++`,  în secțiunea de comentarii. NU lăsați să treaca pe lângă voi o informație neclară, pentru că orice fărâmă de cunoaștere este importantă.

 

[c5ab_video c5_title=”Introducere in C++ – Tutorial 0″ url=”https://www.youtube.com/watch?v=bZJqJIlwPA4″ width=”800″ height=”450″ ]

1 Comment
  1. gheorghe ceban says

    de unde pot lua cartea gratis in română

Leave A Reply

Your email address will not be published.