Unul dintre cele mai populare solutii de securitatea in momentul de fata si anume Kaspersky incearca sa-si faca loc in top punand la dispozitie cateva unelte foarte folositoare pentru un utilizator ce ruleaza sistemul de operare Windows.Aceste softuri ne promit sa ne curete si sa ne sporeasca intimitatea luand masurile necesare pentru a impiedica interceptarea in ceea ce priveste activitatea nedorita online/offline.

Unelte ajutatoare pentru calculator (link: “http://free.kaspersky.com/”)

a)Kaspersky Software Updater

Aceasta nealta ne ajuta in cazul in care descopera un program ce nu este la zi,in mod automat,dand o lista fresh pentru un utilizator cu cea mai sigura si mai noua versiune pentru driver/soft-ul respectiv,insa foarte mare atentie in ceea ce priveste aceasta aplicatie deoarece se afla inca in stagiul de beta,dar nu s-au raportat foarte multe probleme pana acuma.

b)Kaspersky Password Manager

Aplicatie specializata pentru a ne inregistra parola si pentru a o sincroniza intr-un fel de cloud,ce poate circula,asta in cazul in care avem mai multe PC-uri,Mac-uri,telefoane,etc, rapid intre dispozitive pentru un anumit program,sau joc online.

c)Kasprsky Cleaner

Face PC-ul mult mai rapid si mai curat prin eliminarea fisierelor temporare,PUP-urilor,junk-urile,etc si de asemenea ne optimizeaza calculatorul pentru a rula mult mai frecvent.Aceasta aplicatie are o interfata destul de draguta,ce te duce cu gandul la un soft antivirus si nicidecum la alternativa pentru CCleaner.

d)Kaspersky Security Scan

In cazul in care avem un antivirus in calculator si observam ca nu ne gaseste nimic,aceasta pe langa Malwarebytes este si ea o protectie in plus pentru antivirusul nostru gasind-une elemente malware ascunse bine de tot in PC,iar pe langa asta raportul generat de user-ii pe internet ne poate da o sansa in ceea ce priveste salvarea PC-ului nostru+sfaturi de optimizarea a acestuia pentru diverse vulnerabiliti.

e)Kaspersky Rescue Disk

Tipul de scanare boot este recomandat,deoarece face o sacanare mult mai adanca fara sa trezeasca fisiere,iar elementele periculoase sa se ascunda in procese,etc.De aceea Rescue Disk este un fel de antivirus,numai ca acesta trebuie pus pe un CD/DVD si utilizat din boot.

f)Kaspersky Virus Removal Tool

Putem folosi aplicatia pentru a scapa mult mai rapid de elemente malitioase ce se ascund in calculatorul nostru.

 

 

Comentariul din “Kaspersky Tools,niste unelte ce ne protejeaza si curata sistemul de operare”

  1. mai, nu stiu daca articolul scris de tine este 100% correct ? In primul rand pare rupt din „steneograme” … si apoi se vede exact pe fata websitului daca pozitia team … ma intelegi / ca si o parere proprie si personala! Mai exact se actualizeaza zi de zi si virusii sunt ca la terasa. punct

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.