Lenovo lansează primul smartphone multifuncțional: cameră foto şi telefon inteligent VIBE Shot

În căutarea unei camere foto digitale cu capabilități avansate, pasionații de fotografie vor fi încântați de calitatea imaginilor şi de timpul de răspuns incredibil. Utilizatorii se pot bucura acum de tot ce este mai bun în ambele categorii, datorită tehnologiilor de top disponibile pe VIBE Shot.

Pentru fotografii în devenire, camera VIBE Shot este echipată cu tehnologii folositoare, începând cu camera principală ce are o rezoluție de 16 megapixeli, și dispune de un obiectiv modular realizat din şase piese. Camera are un senzor full frame în format 16:9, fiind optimizată pentru lumină scăzută, astfel încât să realizeze cele mai bune fotografii chiar şi în condiții de luminozitate redusă sau întuneric. Datorită blițului tricolor, luminozitatea imaginii este ajustată automat în funcție de condiţiile de lumină ambientală, iar stabilizatorul de imagine asigură fotografii clare, reducând tremurul şi mişcările mâinii. Momentul perfect nu așteaptă să fie surprins într-o fotografie, dar VIBE Shot este gata să ţină pasul în orice secundă datorită focusului cu infraroșu, de două ori mai rapid decât un sistem autofocus clasic şi decât butonul declanșator, ceea ce înseamnă că utilizatorul nu mai trebuie să bâjbâie ca să găsească locul potrivit pe ecran pentru a declanșa. Camera dispune atât de un mod presetat Smart, cât şi de un sistem  de setări Pro, iar cele două moduri pot fi selectate cu ușurință doar cu ajutorul unui click.

Pentru convorbiri telefonice sau alte sarcini de conectivitate, VIBE Shot dispune de un ecran generos Full HD de 5 inci şi o serie de funcţii şi tehnologii performante. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android™ 5.0 Lollipop pe un procesor Qualcomm® Snapdragon™ şi dispune de un spaţiu de stocare de 32 GB care poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie până la 128 GB. Atât modulul LTE, cât şi cel Wi-Fi asigură un transfer rapid de date, iar telefonul poate gestiona simultan planul tarifar de date pe două SIM-uri diferite, datorită capabilităţilor Dual SIM. VIBE Shot transformă rapid utilizatorul din fotograf în subiectul unei fotografii cu ajutorul camerei frontale de 8 megapixeli. Toate aceste funcţii şi capabilităţi vin într-o carcasă subțire și ușoară de aluminiu, disponibilă în mai multe culori: roșu, alb sau gri.

Lenovo A7000 are un ecran generos de 5,5 inci, cu rezoluţie HD şi cu unghiuri de vizionare foarte mari. Tehnologia Dolby Atmos, disponibilă în premieră pe un smartphone, îşi pune amprenta asupra experienţei de utilizare: sunetul oamenilor, al locurilor şi muzica sunt mai intense, cu o claritate şi o profunzime uimitoare. Vocile şi zgomotele sunt redate cu o plajă mai mare de frecvenţe, de la cele joase la cele ridicate, în timp ce volumul de redare este mai consistent pentru orice tip de conţinut. În completarea tehnologiilor audio şi a celor vizuale, smartphone-ul dispune şi de caracteristicile cele mai căutate de utilizatori. Acesta rulează sistemul de operare Android 5.0 pe un procesor MediaTek True8Core™, are modul 4G LTE şi poate gestiona în acelaşi timp două SIM-uri, inclusiv planul tarifar  pentru traficul de date. Totodată, smartphone-ul este prevăzut cu două camere foto. A7000 este foarte portabil, având o grosime de 7,9 mm şi o greutate de 140 de grame. Smartphone-ul este disponibil în două culori: Onyx Black sau Pearl White.

Ambele dispozitive, VIBE Shot şi A7000, includ aplicaţiile caracteristice Lenovo DOit: SHAREit, pentru o partajare facilă a fişierelor, a fotografiilor şi a altor tipuri de conţinut; SYNCit, pentru un back-up sigur al contactelor, al mesajelor sau al istoricului apelurilor; SNAPit Camera, disponibilă doar pe VIBE Shot pentru a oferi mai multe moduri de fotografiere şi funcţii profesionale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *