Salut! Bine te-am regasit la un nou tutorial video. In cadrul acestui tutorial am sa-ti prezint cateva modalitati de optimizare a blogului tau din punct de vedere SEO. Ca si creator de continut pe internet, scopul blogului nostru este acela de a se face cunoscut, de a fi accesat iar continutul nostru sa fie vizualizat de cat mai multe persoane.

Pentru ca aceasta dorinta a noastra sa se implineasca, este nevoie de multa rabdare si munca pentru a crea continut unic pe internet. Textele sau imaginile plagiate nu vor fi niciodata bine vazute de motoarele de cautare iar continutul tau risca sa se afunde in intunecimea internetului si sa nu mai fie vizionat de aproape nimeni.

Insa nu este suficient sa creezi continut. Nu trebuie sa te opresti aici. Cel mai mare nr. de accesari il primesti de pe retelele de socializare. Imprastie link-ul articolului tau pe profilul tau, pe grupurile de specialitate si pe pagini publice cu mii de urmaritori, in felul acesta iti sporesti numarul de accesari. In cazul in care doresti ceva mai mult, poti investi bani in publicitate pe facebook sau google.

Si fiindca tot am ajuns la capitolul „google”, stiai ca articolul tau nu este indexat imediat de motoarele de cautare? Tu trebuie sa faci anumite setari pentru a grabi acest proces. Cu cat un articol este indexat mai rapid de motorul de cautare, cu atat vei obtine vizualizari mai rapid.  Cum se face asta?

Urmareste cu atentie tutorialul video si realizeaza fiecare pas intocmai. E imposibil sa nu funtioneze iar daca ai o parere/sugestie/intrebare, o astept in rubrica de comentarii. Vizionare placuta si share-uieste tutorialul asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *