Salut! In acest tutorial video o sa vedem cum putem ajunge la componentele hardware, in special placa de baza a unui Samsung Galaxy Mini 2.  De ce am vrea sa facem acest lucru? Sa spunem ca avem probleme cu placa de baza sau s-a spart displayul si vrem sa il reparam. In urmatoarea perioada o sa fac tutoriale de genul acesta. In curand o sa fac si pentru iPhone daca va intereseaza.

Odata desfacut acest telefon putem sa depanam placa de baza, sa schimbam displayul si alte lucruri. Daca nu va pricepeti si va este frica sa umblati la telefon, recomandarea mea este sa il duceti la un service GSM in care aveti incredere. Atentie insa la ce service, ca dupa nu vreti sa va treziti ca initial a avut o problema software si cand il luati nu mai porneste deloc. Cei din buzau, un service ar fi Viva Electronic de pe Balcescu..

Daca va intereseaza tutorialul despre iPhone, va rog sa lasati un comentariu. O sa demontam placa de baza si o sa ii adaugam ceva.

Telefon mobil Samsung S6500 Galaxy Mini 2, Yellow

ATENTIE: NU SUNT EU RESPONSABIL DACA VA STRICATI DEVICEUL FACAND GRESIT UNUL DIN PASII MENTIONATI IN TUTORIALUL VIDEO DE MAI JOS!

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

Leave a Reply