Salut! Bine te-am regasit la un nou tutorial video din seria Office 2007. In tutorialul de astazi, o sa avem in prim plan, programul de calcul tabelar, Microsoft Excel, program cu care am inceput sa ne familiarizam in urma vizionarii tutorialelor precedente pe care le-am realizat.

Se presupune ca suntem la job, lucram zilnic cu programul Microsoft Excel iar seful ne cere sa facem o reprezentare grafica a datelor prezente in foaia noastra de calcul. Nu il vom privi pe sefu’ intrebator ci vom pune mana sa facem reprezentarea grafica care ajuta la interpretarea rapida si corecta a datelor fiindca nu este deloc greu. Acest pas este unul esential, mai ales cand lucram cu foi de calcul tabelare. In marea majoritate a cazurilor, inainte de a inchide o foaie de calcul, facem reprezentarea grafica.

Cum facem acest lucru?

In cadrul tutorialului video pe care tocmai l-am realizat, o sa gasesti raspunsul la aceasta intrebare, urmat de toate informatiile necesare si pasii pe care trebuie sa-i faci in realizarea acestuia. De asemenea, curand am realizat un alt tutorial video in Microsoft Excel in care am aratat cum poti sa-ti protejezi datele introduse intr-un .xls de cei care vor sa-ti faca rau prin stergerea sau modificarea acestora. Daca esti interesat, atunci te invit sa dai click aici.

Pana atunci, te anunt ca vor mai urma o multime de tutoriale video realizate in Office 2007 prin care incerc sa te invat toate lucrurile de baza in utilizarea programelor din aceasta suita. Deci, stai pe aproape si nu vei pierde absolut nimic.

Te invit sa ne urmaresti activitatea in continuare pe pagina noastra de facebook si sa dai un „Subscribe” la canalul nostru de Youtube pentru a fi la zi cu tot ce postam.

Iti urez Vizionare Placuta si nu uita sa dai un Share daca ti-a placut. Asta ne ajuta foarte mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.