Pentru toti cei are au citit articolele facute despre bitcoin va invitam la acest Summit.

Au mai ramas 6 zile pana la cea mai mare conferință despre blockchain din Europa de est – Romania Blockchain Summit. Au fost anunțati peste 100 de speakeri din sectorul public, factori de decizie politică, dezvoltatori, cercetători și antreprenorii din industrie.

Evenimentul a fost organizat cu sprijunul Asociatiei Blockchain Romania și Asociației pentru Tehnologii Avansate, sub egida Ministerul Comunicaţiilor şi Societății Informaţionale.

Două zile de discuții și o expoziție

Pe parcursul celor două zile ale evenimentului vor avea loc 24 de prezentări cu privire la impactul blockchain în diferite industrii. Acestea includ industria financiară, energia, sănătatea, asigurările și administrația publică.

Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Alexandru Petrescu, a explicat:

“Pentru România și pentru Guvernul României, blockchain este un subiect extrem de important atunci când vorbim despre tehnologii emergente și importanța utilizării lor în viața cotidiană, în serviciile bancare, transport, energie, asigurări, poștă sau alte activități. Mai multe state europene și Comisia Europeană urmăresc cu atenție dezvoltarea acestui domeniu.
Caracteristicile unice ale blockchain au potențialul de a schimba procesele tradiționale din toate industriile, datorită caracterului descentralizat și gradului de securitate oferit de criptografie, aducând beneficii sociale și economice țărilor în care este adoptată “.

Peste 100 de speakeri internaționali la Romania Blockchain Summit

La Romania Blockchain Summit vor realiza prezentări peste 100 de speakeri din diferite domenii și din diferite țări. Printre aceștia se numără:

Mihai Alisie, co-fondatorul Ethereum, Livio Weng, CEO al Huobi Global și Maria Marenco, președintele Asociației Guvernamentale de Blockchain din Suedia.

Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu numeroase personalități din industria blockchain locală și internațională.

Armand Domuța, președintele Asociației Blockchan România și CEO al Revolut, a declarat:

“Suntem pe punctul de a face schimbări majore în societate. Blockchain nu este doar o tehnologie, ci o nouă modalitate de a conecta oamenii, creând o economie și o societate radical nouă și inovatoare. Iar România, datorită avantajelor sale unice în materie de resurse umane, tradiție și infrastructură IT, nu poate rata această ocazie. Trebuie să ne asumăm o poziție îndrăzneață ca pionieri și inovatori, ca lideri regionali în industria blockchain în creștere. Pentru a impulsiona progresul, trebuie să lucrăm împreună și să avem o singură voce în care să comunicăm avantajele pe care le aduce tehnologia blockchainpentru industriile locale. Misiunea noastră, la Asociația Blockchain România, este de a educa publicul, de a promova dezvoltarea unei comunități locale și de a participa la dialogul cu autoritățile de reglementare “.

Bilete la eveniment și detaliile sunt disponibile pe site-ul oficialFolosind codul 24hFlashSale beneficiezi de 50% discount la achizitia de bilete!

Romania BlockChain Summit va avea loc la palatul parlamentului pe data de 21-22.

Pentru toti cei care vor sa afle mai multe informatii click pe link-ul de mai jos!

Personal am sa vorbesc despre mining la acest Summit! asa ca va astept acolo daca doriti mai multe informatii.

https://www.romaniablockchainsummit.com

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

One Comment

Leave a Reply