Salut dupa cum a-ti vazut am revenit cu un nou aspect al websitului tutoriale video de astazi vom prezenta atat stiri it, review-uri din domeniul IT cat si tutoriale video.

Samsung Galaxy S 3 I9300 si I9300T pot fi acum rotate cu popularul CF-Root Kernel, multumita developerului Chainfire, care a este responsabil pentru rootarea telefoanelor de prima data.

CF-root este responsabil pentru rootarea a multor telefoane sau deviciuri care folosesc android de la bun inceput, aceasta metoda prin care se poate roota Samsung galaxy s3 pentru a putea fi utilizat cat mai bine posibil.

Cum se rooteaza samsung galaxy s3 am sa va explic putin mai jos!

O data ce CF-Root este folosit el va instala SuperSU, ClockWorkMod recovery si aplicatia CWM manager.

Daca nu ai rootat niciodata un samsung galaxy documenteaza-te inainte si citeste care sunt beneficile unei rootari pentru android

„Echipa tutorialevideo.info nu incurjeaza rootarea telefonului samsung galaxy s3 si nu este responsabila in nici un fel de efectele secundare sau de vo problema software”

Softuri de care aveti nevoie pentru rootare

Requirements:

Intructiuni

Pentru a incepe trebuie sa descarcati CF-root

Pasul numarul doi trebuie sa va puneti telefonul in modul „download mode” , tine apasat butonul de volum din partea stanga a telefonului pe buton de „mai incet” plus butonul home si power si cand se deschide apasa butonul de Volum „mai incet” pentru a intra in download mode.

Pasul numarul trei ruleaza ODIN da-ti click pe PDA si selectati arhiva ce a-ti extraso din CF-root , fiti atenti ca „repartion” sa fie nebifat.

Pasul numarul 4 conectati telefonul prin usb la calculator si cand vedeti ca telefonul sa conectat la ODIN apasati pe butonul start din ODIN pentru a incepe.

Dupa ce se reseteaza telefonul intra-ti din nou in modul „download mode” pentru a verifica daca telefonul dv sa rootat daca nu sa intamplat acest lucru incercati din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *