In ziua de azi, multe gadgeturi nu mai rezista nici o zi fara sa fie incarcate. Chiar si o baterie noua de telefon sau laptop nu mai face fata utilizarii intense a proprietarului. Iar pe langa toate acestea, nevoia de mobilitate a oamenilor creste. Cum facem sa ramanem ON?

Daca ne referim strict la un telefon mobil, avem multiple variante de incarcare. Daca pana nu demult clasicul incarcator era singura modalitate de readucere la viata a aparatului, astazi variantele sunt mai multe si foarte accesibile. Iata cateva dintre ele:

– prin incarcator auto – in timp ce conduci telefonul tau poate sta in priza. In felul acesta ne putem focusa la drum si nu la butonarea telefonului in timpul condusului. Incarcator auto pentru toate tipurile de telefoane, la preturi accesibile, gasesti pe PowerConnect.ro.

– prin cablu de date – o solutie practica pentru incarcarea telefonului in timp ce lucrezi pe laptop este prin folosirea cablului de date. Astfel, vei avea ambele gadgeturi/instrumente de lucru aproape de tine. Acest tip de incarcare este potrivita pentru cei ce lucreaza mult in fata calculatorului, insa trebuie mentionat ca incarcarea telefonului se face mai lent decat in cazul folosirii unui incarcator.

– prin acumulator extern – o solutie foarte practica pentru calatorii este acumulatorul extern, o baterie de rezerva care iti va incarca de cateva ori telefonul. Bineinteles, acumulatorul trebuie el insusi incarcat inainte de a fi folosit. Mai multa bataie de cap, insa in momentele in care esti pe drum un acumulator portabil iti va fi prieten bun.

Acestea sunt cateva metode de incarcare a telefoanelor mobile. Dupa cum vedeti, toate necesita cabluri si durate lungi de incarcare. Asadar, probabil veti gasi ca este mai practic ca dupa o vreme sa inlocuiti bateria telefonului cu una noua, care sa tina telefonul deschis pentru mai mult timp. Pana va veni acel moment, incarcatoarele auto, cablurile de date si acumulatorii externi sunt cele mai practice metode de incarcare a celularelor – fiti siguri ca le aveti pe toate si ramaneti conectati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *