Bun gasit la un nou articol despre cargus teapa, cargus tepari, cargus neseriosi si nu comandat prin cargus. Dupa ce in urma cu aproximativ 6 luni am luat o mica teapa cu un iphone 6 in valoare de 2000 de ron. Am decis sa anunt politia care si acuma astepta raspuns de la Suceava unde il audiaza ii iau declaratie la ala cui am trimis eu coletul. OK intre timp am facut cateva plangeri la OPC insa.. cei de la opc dupa 4 luni de zile mi-au dat un raspuns favorabil.

reclamatia Dvs. a fost inregistrata la
CJPC Harghita cu nr.485/15.03.2016
Operatorul economic s-a angajat sa va despagubeasca
conform celor prevazute
in  Termeni si conditii

Dupa toata treaba asta cargus ma sunat ca a fost fortat de cei de la OPC sa fiu despagubit cu 250 de ron adica de 10 ori valoarea transportului.  Nu am mai primit nici un telefon nimic sa primesc nici cei 250 de ron pe care o sai donez pentru ca este de neconceput asa ceva in anul 2016. Ma uitam zilele trecute prin tutoriale facute am videouri facute pe acel iphone in care apare si IMEI-ul insa… in Romania anului 2016 oricine poate sa faca ce vrea.

Mai jos aveti fisierul de la OPC/ANPC

View post on imgur.com

Cargus teapa, cargus fura, hoti de la cargus,

2 thoughts on “Teapa cargus 2000 de ron un raspuns dupa 5 luni”

  1. Salut, am patit si eu aceeasi chestie, am trimis un iphone 6s si mi s-a intors o chinezarie, am facut reclamatie la cargus…mi-au spus ca imi dau de 10 ori transportul, anpc-ul n-au facut nimic si m-am dus la sediul central Cargus in magurele sa ma cert cu ei si pana la urma mi-au dat toti banii (valoarea rambursului).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *