Ce este Transmission,pai acesta este cel mai utilizat client de BitTorrent pentru OS X si Linux,descarcand fisiere prin protocolul P2P,a lansat recent o versiune de Windows,mostenind o interfata grafica simpla,minimalista si intuitiva in ceea ce priveste optiunile de configurare.

Pentru a lua softul deschid un browser si la bara de adrese scriu “https://download.transmissionbt.com/files/”                               unde  la finalul listei vom regăsi în două variante, pentru arhitecturi de 32 și 64 de biți. Asta în cazul în care nu sunteți mulțumiți de programul folosit acum și sunteți în căutarea unui substitut.

Astfel,daca pe celalalte sisteme de operare foloseam fork-ul Transmission-Qt ca si alternative pentru uTorrent,am trecut la clientul official si beneficiem de toate avantajele cu care acesta ne intampina. În bara superioară regăsim tipicele meniuri prezente în cazul tuturor programelor de acest gen, din care nu lipsesc opțiunile de adăugare și gestionare a fișierelor torrent, nici opțiunile de configurare a aspectului și a comportamentului. Din panoul de configurare al Transmission, accesibil prin intermediul opțiunii dedicate din cadrul meniului File, ne oferă, printre altele, posibilitatea de a limita vitezele de download și upload permanent sau într-un anumit interval de timp, particulariza locația de descărcare a fișierelor, limita numărul de descărcări simultane, șamd.

Pop Adrian

Pop Adrian

Love to help :)

Leave a Reply