Asteptatul update pentru Windows 8.1, programat pentru inceputul lunii aprilie, a ajuns online.Si…de data asta sursa e total neasteptata : MICROSOFT!

Dar datorita instructiunilor detaliate puse la dispozitie de forumul MyDigitalLife, oricine poate beneficia de update-ul celor de la Microsoft. Acest lucru se poate face fie prin intermediul unui link direct, fie prin modificarea registrilor pentru a permite aparitia sa in Windows Update.

Editarea registrilor a permis update-ul pe un sistem de test, un Surface Pro cu Windows 8.1 Pro, insa update-ul nu a functionat pe un desktop cu Windows 8.1 Enterprise.

Pachetul complet consta in sase update-uri, cel mai mare dintre ele continand Windows 8.1 Feature Pack. Pe un sistem de test ruland un Windows pe 64 de biti, marimea acestui download a fost de 761 Mb. Data fisierului de update corespunde cu data la care se estima ca Microsoft va finaliza update-ul. Cu toate acestea ar putea interveni unele schimbari minore pana la update-ul ce va fi lansat pe 7 aprilie.

In aceasta conditie, desi pare tentant, nu este recomandat sa faceti acest update, mai ales ca mai este timp pana la lansarea oficiala! Dar daca vreti sa testati noul update, n-aveti decat, va asumati propriile riscuri!

Pana data viitoare BAFTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *